základní část, 12. kolo
05.10.2019 16:30 CET
4 : 0
(4:0)

Reportáž

Další uragán Baníku v první půli, čtyřmi góly sestřelil Zlín

Do hodně nelichotivé situace dostala řada špatných výsledků Zlín, který dojem vůbec nenapravil ani v Ostravě. Tam schytal už v první půli rány od Diopa, Jiráska, Reitera a Filla a soupeři jednoznačně podlehl.

Přitom v úvodu to se "Ševci" nevypadalo špatně. Bartošák našel přesným centrem Cedidlu, proti němuž se musel skvěle vytáhnout Budinský. Jen o kousek stačilo následně seřídit mířidla Čanturišvilimu, jehož pokus skončil vedle.

Jako první tak udeřil po dvaceti minutách Baník. Kuzmanović šikovně hledal Smolu, ten ale míč netrefil. Jirásek jej poté napálil do tyče, odrazu od níž využil Dame Diop a bez problémů dorazil balón do brány. Už o pět minut později to pro Slezany vypadalo ještě veseleji. Žlutomodří udělali lacinou chybu při rozehře. Reiter míč chvíli potáhl a následně předložil Milanu Jiráskovi, který pohlednou střelou dodal svým spoluhráčům klid na kopačky.

Asistující Rudolf Reiter se brzy dočkal i odměny v podobě vstřeleného gólu. Tentokráte Jirásek našel mladého krajního záložníka a ten s přispěním teče bránícího hráče navýšil vedení. To ale ještě nebylo vše. Po rohovém kopu pálil z první Hrubý, od obránce se míč odrazil k Martinu Fillovi a ten vstřelil již čtvrtý gól Baníku.

Po pauze se o korekci skóre pokusil Matejov, nezamířil ale přesně. Podobně si na druhé straně vedl Kuzmanović, který se dostal do zakončení i dvacet minut před koncem. To byla jeho střela sražená nad bránu. A jelikož Budinský dokázal zneškodnit i Železníkovu hlavičku, radovali se muži z Ostravy ze čtyřbrankového vítězství.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
ondrasch77

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Fastav Zlin - pravdepodobna sestava: CTRL+C CTRL+V

Azak by jako hrac Baniku nastoupit nemel a Pozny, jak o tom i pisete, ma pauzu za sbirku zlutych.

Tip: 1:0, obrana -> zaloha -> obrana -> golman -> nakop -> ztrata mice, Fantis vsude, Masek na zemi, Zeleznik nikde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele