základní část, 7. kolo
23.08.2019 18:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Baník udeřil v první půli a proti Slovácku bez problémů zvítězil

Žádný velký boj nenabídla páteční předehrávka sedmého kola FORTUNA:LIGY ve Vítkovicích. Domácí Baník dokázal předskočit v tabulce svého soupeře Slovácko, skórovali Azevedo, Fleišman a do vlastní brány Hofmann.

Hned první vážnější příležitost skončila brankou. Smola a Dyjan de Azevedo si vyměnili své typické úlohy, vysoký útočník napodruhé odcentroval na zadní tyč, načež brazilský hráč dokázal přehlavičkovat svého obránce a rozvlnit síť.

Nedlouho poté se už domácí příznivci radovali podruhé - notně jim k tomu napomohla chyba brankáře Trmala. Ten špatně vyběhl na Fillův centr z pravé strany, spolupráci dvou krajních beků gólově snadno zakončil ze zadní tyče Jiří Fleišman.

Baníkovci i nadále působili lepším dojmem. Reiterova pobídka de Azevedovi zůstala nevyužita, o chvilku později tečoval Jirásek Jánošovu střelu, vše rezultovalo zvučením konstrukce.

Třetí gólové oslavy se Páníkovi svěřenci dočkali krátce po návratu z kabin. Na Kuzmanovićův pas zprava se marně natahoval Trmal, na poslední chvíli se tak snažil před Smolou odehrát míč Stanislav Hofmann, což se mu i povedlo, ovšem nešťastně jen do vlastní odkryté klece.

Poté, co v tutové šanci na snížení selhal Petržela, se za míčem znovu mohl jen otáčet Trmal, Smolova hlavička totiž skončila na tyči. Atypicky hlavou mohl podruhé v zápase skórovat de Azevedo, ten ale skvělý Reiterův centr do Trmalovy svatyně usměrnit nedokázal.

Ostravští už soupeře do větších šancí nepustili a podruhé v řadě tak na domácím stadionu zvítězili. V součtu v těchto dvou utkání navíc vstřelili hned sedm branek a jejich ofenziva je druhou nejlepší v lize.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
kecipep

2:0

Reagovat
PISTOLERO

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
naheCZ

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele