základní část, 12. kolo
05.10.2019 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Příbram se s Olomoucí rozešla bez branek

Šest bodů dělilo před vzájemným zápasem hráče Olomouce a Příbrami, na tom se zásluhou bezbrankové remízy ani nic nezměnilo. Pro Středočechy jde přesto o určitou satisfakci, neboť bodovali po pěti porážkách v řadě. Na druhou stranu už devět poločasů nedokázali vstřelit gól.

Velmi brzy se mohli dostat domácí do vedení, to by ale musel Škoda dát svému zakončení po Rezkově pobídce větší přesnost. Poté na čas přebrali iniciativu Hanáci. Nejprve byl Pilař v pokutovém území stažen k zemi, avšak píšťalka sudího zůstala němá, načež Plšek pohrdl velkou příležitostí ke skórování.

To bylo také od hostů na dlouhou dobu vše. Zemanův přízemní centr se dostal až za vápno k Alvirovi, jehož střela skončila na těle jednoho z obránců. Uspět nedokázal ani Rezek, ten zase zamířil příliš vysoko. Zajímavě vypadal i Nového centr, jenž se však neuchytil a do šaten se odcházelo za vyrovnaného stavu.

Velmi dobře se opět prezentoval Alvir, s jehož přímým kopem měl Reichl plné rukavice práce. Olomoucký brankář musel být notně vyděšený po Zemanově rohu, Kingueho hlavička však zamířila nad. Z ničeho nic mohli skórovat hosté, Falta zpoza vápna napálil tyč.

Nadále se musel činit Reichl, který bravurně zneškodnil Rezkovu střelu, stejně si proti dalšímu Faltově pokusu vedl i kočí. A jelikož v závěru nevyužil dvou možností Stuparević, branku diváci v Příbrami neviděli a utkání skončilo remízou.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
ondrasch77

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

export plného počtu bodů na úrodnou Hanou

Reagovat
John Obi Mikel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele