základní část, 10. kolo
21.09.2019 16:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Trápící se Příbram znovu padla, nestačila na Karvinou

Fotbalistům Příbrami se v posledním měsíci vůbec nedaří, což potvrdili i v souboji s dosud bodově horší Karvinou. Té podlehli na svém hřišti 0:2, skóre otevřel Smrž, po přestávce navyšoval Ndefe.

Úvod utkání se nesl v poklidnějším duchu, po dvaceti minutách ale už přišly šance. A to na hostující straně. Nejprve si Lingr naběhl na přetažený centr, jenže z blízkosti se mu střela nepovedla a zamířila mimo. Úvodní gól tak vstřelil jeho spoluhráč Vojtěch Smrž, jenž se dostal k odraženému míči a povedenou přízemní střelou skóroval ke vzdálenější tyči.

Lingr posléze připravil střeleckou pozici pro Ba Louu, ten však z úhlu trefil jen připraveného Boháče. Za domácí mohl srovnat Alvir, jehož parádní přímý kop skončil na spojnici tyče a břevna. Neuspěli ani Škoda, který na míč nedosáhl, ani Zeman, jehož pokus zase Kouřil vykopl z brankové čáry.

I vstup do druhého poločasu byl v ohledu gólových příležitostí z obou stran hodně vlažný. A opět se z jednoho z prvních ohrožení stal gól. Smržovu přízemní střelu dokázal Boháč vyrazit, jenže jen k Giglimu Ndefemu, který z bezprostřední blízkosti dorazil míč za gólmanova záda.

V závěru domácí přeci jen soupeře zatlačili. Rezkovi jeho pokus sedl a Hrdlička musel proti němu předvést skvělý zákrok. Poté si vybral slabší chvilku, když podběhl dlouhý nákop, jenže skórující Polidar byl v ofsajdu. Opět se pak karvinský brankář vytáhl proti Stuparevićovi, jehož střelu vytěsnil na roh. I díky tomu se Karviná odlepila ode dna a dokonce předehnala Příbram.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

3:0

Reagovat
ian.rush

2:2 Franto, 2:2 !

Reagovat
cink

Teď máme doma dva docela lehké zápasy chtělo by to 6 bodů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele