základní část, 23. kolo
29.02.2020 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Mladá Boleslav nedala v Příbrami penaltu a získala jen bod

Mladá Boleslav nedokázala zvítězit v tomto roce ani napotřetí a z půdy poslední Příbrami si odváží pouze bod za bezbrankovou remízu i přesto, že zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem zahrávala pokutový kop. V prestižním středočeském derby překvapivě tahala za kratší konec, soupeř totiž měl převahu při držení míče a na branku vyslal i více střeleckých pokusů, hosté mířili mezi tři tyče pouze jednou.

Domácí po posledním neúspěchu odvolali trenéra Nádvorníka a místo něho vedle tým dosavadní asistent Petr Čuhel. Příbramští sice přerušili svou sérii šesti ligových porážek v řadě, ale i přesto zůstávají na posledním šestnáctém místě české nejvyšší soutěže se čtrnácti body, na patnáctou Opavu mají manko tří bodů. Hosté se po dalším neúspěchu nacházejí na sedmé příčce se čtyřiatřiceti body. První větší možnost byla k vidění po deseti minutách.

Dostal se do ní Voltr, jenž vystřelil po zpětné přihrávce od Polidara, jenomže jeho pokus byl na poslední chvíli sražen do zámezí. Přesně po odehrané půlhodině odcentroval z levé strany Michal Škoda a po následné ráně Cmiljanoviće mohl u zadní tyče skórovat Pazdera, ovšem gólman Šeda famózně odvrátil míč na rohový kop. Na opačné straně vypálil z osmnácti metrů Budínský a levou konstrukci minul zhruba o metr.

Ve 37. minutě opět zahrozil stejný hráč, ale jeho projektil směřující doprostřed branky zkrotil ve svém náručí pozorný brankář Kočí. Za dalších sedm minut se na pravé straně šestnáctky zjevil v obrovské příležitosti Ladra, ale pak trestuhodně mířil nad břevno. Po přestávce pokračovaly oba celky v ofenzivním duchu. Nejprve se Zorvanovi nepodařilo přelobovat Šedu, poté se musel blýsknout Kočí, který nadvakrát zkrotil dělovku Douděry.

V následujícím průběhu stříleli těsně nad břevno příbramští Pazdera se Zorvanem, asi nejzajímavější momenty se odehrály v rozmezí 76. - 77. minuty. Pazdera totiž ve vlastním pokutovém území fauloval Wágnera a od rozhodčího Ginzela k tomu uviděl žlutou kartu. Na penaltový puntík si postavil balón Budínský a selhal. Kočí totiž vystihl směr střely a balón vyrazil před sebe, následná dorážka letěla mimo. V samém závěru napřáhl z hranice šestnáctky Pudil a po dalším dobrém zákroku Kočího se výsledek již nezměnil.

Autor: Viktor Sandev / idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
Orca

Kdo dá ty čtyři goly?

Reagovat
Elmas

0:0

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
FC Parma

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele