základní část, 25. kolo
26.05.2020 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V Uherském Hradišti bez branek. Slovácko remizovalo s Olomoucí

Nepříliš gólový úterní podvečer podpořil i zápas Slovácka s Olomoucí. Oba týmy se sice neštítily útočných výletů, avšak branková síť se ani jednou nenapnula. Domácí i tak minimálně do středy zůstávají ve skupině o titul, hosté zase neopustili desáté místo.

Přestože útočník domácích Zajíc i po oznámení budoucího přestupu do Baníku Ostrava zůstává v kádru Slovácka, kouč Svědík jej pro úterní mač ponechal jen mezi náhradníky a v útoku se místo něj představil Jurečka. To byl také jediný překvapivý element v sestavě FCS. Ani Svědíkův protějšek Látal se nevytasil s revolucí. Návrat po zranění hlásil stoper a kapitán Sigmy v jednom Beneš, jinak vše zůstalo při starém.

Již ve druhé minutě vyslal první nepřesnou vlaštovku olomoucký Vepřek, za dalších osm minut už musel gólman Slovácka Trmal zasahovat proti pokusu Hály. O další střelu v podání Hanáků se v osmnácté minutě postaral Houska, jenž z přímého kopu mířil nad břevno. Pět minut nato měl gól na kopačce Juliš, jehož našel Falta, jenže útočník Sígmy střílel pouze do boční sítě.

Domácí s první velkou šancí přišli až ve 35. minutě, kdy se po přihrávce od Sadílka vytočil k zakončení Jurečka, ovšem brankář soupeře Mandous míč vyrazil. Za dalších osm minut hlavičkoval Jurečka po centru od Divíška mimo svatyni Olomouce, čímž uzavřel výčet šancí v první půli.

Po změně stran nejprve prověřil Mandouse Reinberk, za pár chvil se zase zastřeloval Petržela. V 59. minutě už ale vyšla Petrželovi rána mnohem lépe a Mandous se musel činit. O pět minut později pálil nad břevno Jurečka a přesná nebyla ani snaha kapitána Slovácka Daníčka ze 73. minuty. A jelikož se v závěru neprosadil ani střídající Kalabiška, skončilo utkání bez branek.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
kecipep

2:0

Reagovat
kecipep

3:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele