základní část, 27. kolo
03.06.2020 18:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Slovácko si v klidu poradilo s Karvinou

Slovácko dalo zapomenout na nepovedený výlet do Liberce a doma si spravilo chuť proti Karviné. S trochou nadsázky lze říct, že o osudu zápasu bylo rozhodnuto již v první půli, kdy Moravané zasadili dva přesné zásahy. Na ty Slezané nenašli odpověď a v Uherském Hradišti tedy nevylepšili své nepříliš lichotivé postavení v tabulce. Slovácko si naopak nadále brousí zuby na nejvyšší pozice a momentálně zase okupuje pozice v nejlepší šestici ligy.

Skóre se poprvé měnilo již po čtyřech minutách hry, kdy domácí zahrávali přímý kop. Jeho exekuce se ujal Havlík a přesnou trefou k tyči rozjásal moravskou družinu. V osmnácté minutě to málem bylo 2:0. Centr od Jurošky se dostal až k Zajícovi, který ale tváří v tvář trefil jen vyběhnutého brankáře Bolka.

Slezané posléze přišli o zraněného Lingra, nicméně postupem času začali vystrkovat růžky. Ve 29. minutě to z úhlu zkoušel Vukadinović, ale na gólmana Slovácka Trmala si nepřišel. Jenže za dalších osm minut se Karviná sama srazila na kolena. Qose totiž ve vlastním pokutovém území porazil Petrželu a následný pokutový kop snadno přetavil v druhý přesný zásah domácích jejich kapitán Daníček.

Domácí po změně stran kontrolovali výsledek, navíc sem tam nadále hrozili, jako například v 63. minutě Petržela, jenž prověřil Bolka. Za dalších devět minut zkusil štěstí i Sadílek, mířil však příliš vysoko. Karviná si svou asi největší možnost vypracovala v 83. minutě, kdy balón proskákal až k Šindelářovi a jeho zakončení v pádu zlikvidoval připravený Trmal.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
kecipep

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 Petržela 2x se trefí

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
slonzacky_lenoch

Odvážný tip!

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
kecipep

Pokud to dozadu zvládneme bez Kadlece, tak 4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele