základní část, 10. kolo
21.09.2019 16:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Teplice se Slováckem se rozešly smírně

Teplice se po špatném vstupu do ligy zlepšily a již čtyřikrát v řadě neprohrály. V sobotním duelu desátého kola FORTUNA:LIGY nad Slováckem po gólu Jakuba Mareše dokonce vedly, Šašinkova trefa ale přinesla remízu.
Jako první vystrčili růžky domácí, Havlíkova střela mířila jen těsně vedle brány. Úvodní gól ale přišel od Sklářů. Hofmannova hlavička byla pouze pro Žitného, který pasem mezi stopery našel Jakuba Mareše. Ten si poradil na jedničku a vybíhajícího Trmala přeloboval.

Jihomoravané se hnali za vyrovnáním, Daníček ale pálil nad a Šašinka hlavičkoval mimo. Do šaten se přesto odcházelo za nerozhodného stavu. Dlouhý Reinberkův nákop letěl na Ondřeje Šašinku, jehož náběh nestihl nikdo z bránících hráčů. Šašinka se dostal do vápna, načež Grigara dělovkou propálil.

Po pauze se ke střele dostal Shejbal, jeho pokus však byl pro gólmana snadným soustem. Na opačné straně si zase Grigar poradil s Havlíkovým přímákem. Tepličtí zopakovali souhru, jakou provedli před prvním gólem. Žitný našel Mareše, jenž upadl po souboji s Reinberkem, sudí ale nechal hru pokračovat.

Závěr patřil Slovácku. Petrželova standardka našla přesně Šašinku, který hlavičkoval vedle tyče. Další jeho pokus hlavou zase zkrotil Grigar, stejným způsobem neuspěl Hofmann, který však Grigara protáhl výrazně více. Dalšího gólu se diváci každopádně nedočkali a oba týmy okupují pozice ve středu tabulky.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
kecipep

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele