základní část, 10. kolo
28.09.2018 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 1:0

V utkání plném osobních soubojů a nedovolených zákroků byla úspěšnější domácí Viktorka. Ta gólem Procházky ze 75. minuty vybojovala vítězství nejmenším možným rozdílem.

Plzeň do zápasu vstoupila aktivněji. V obrovské šanci se v 8. minutě po přihrávce Kopice zjevil Krmenčík, jeho rána ale mířila pouze do vrchních pater Doosan Arény. O deset minut později se mezi tři tyče netrefil ani Limberský. Utkání nabízelo spíše hodně osobních soubojů než šance, i tak se ale do další řítil Krmenčík, tentokrát situaci pro Spartu zachránil Nita. Ve 26. minutě přinutil Kovářík skákavou střelou k zákroku Nitu. Po půlhodině hry byla nebezpečná i Sparta. Šural a posléze i Radakovič ale branku přestřelili. Domácí byli nadále lepším týmem. Krmenčík s Procházkou ovšem obranný val domácích prostřelit nedokázali.

Hned po přestávce Krmenčík přesprintoval Kayu, následným pokusem z úhlu však Nitu neohrozil. V 54. minutě byl kousek od branky Tetteh, Hubník ale na poslední chvíli dobře zasáhl a nebezpečí pro Plzeň odvrátil. Kozáčik nemusel zasahovat ani proti střele Stancia, která skončila vedle levé tyče. Zhruba třicet minut před koncem zápasu Tetteh přeloboval plzeňského brankáře, míč ovšem skončil těsně vedle domácí branky.

V 69. minutě z dálky krásně, ale těsně nad, vypálil Kanga. O pět minut později přišel nejdůležitější okamžik celého zápasu. Po rohu domácích se ke střele dostal Procházka, jeho pokus tečoval Radakovič tak nešťastně, že skončil za bezmocným Nitou. Sparta mohla v nastaveném čase vyrovnat, když Šural využil nedorozumění v plzeňské obraně, jeho lob ale v Kozáčikově brance neskončil. V naprostém závěru byl ještě za zbytečný zákrok vyloučen Stanciu, na výsledek to už ovšem vliv nemělo.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (13)

Přidat komentář
dest1l

0:2

Reagovat
noustres

2:0

Reagovat
Filip236

1:2

Reagovat
antimadrista

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
boryland

2:1..........Kolda,Krmy.............

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

0:7 6x Stanciu, 1x Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

0:1, Šural

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
Messiáš

najsa!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele