základní část, 4. kolo
11.08.2018 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Fastav Zlín 1:0

Plzeň zvládla domácí zápas se Zlínem a zůstává nadále stoprocentní. Zlín odehrál velmi dobré utkání a zejména v druhé půli měl šance na skórování. Byl to ale nakonec Michael Krmenčík, jenž vstřelil jedinou branku utkání.

Viktorka do zápasu vstoupila lépe a od začátku svého soupeře mačkala. Střela Čermáka v sedmé minutě skončila těsně vedle pravé tyče. Ten samý hráč o chvíli později hlavičkoval nad. Domácí nadále tahali za delší konec, Zemanova rána z dálky se mezi tři tyče nevešla. Zlín poprvé zahrozil ve 29. minutě. Závar po rohovém kopu ale nakonec nic nepřinesl. Západočeši ale hosty nadále přehrávali, nicméně pořádnou šanci si vytvořit nedokázali. V závěru poločasu střílel ještě Hrošovský a také z voleje Limberský. Ani jeden ale nedokázal zamířit přesně.

V úvodu druhé půle byli výrazně nebezpečnější hosté. Podiova střela z voleje Kozáčika poměrně zaměstnala. Džafičův následný pokus už brankáři Plzně tolik práce nenadělal, i tak ale Zlín velmi důrazně ukázal, že jeho dobré letošní výsledky nejsou náhoda. V 59. minutě vystřelil přesně Procházka, Dostál byl však u tyče včas. O pět minut později se do prvního zakončení dostal také kanonýr Krmenčík, jeho hlavička zády k bráně ale Dostála nevyděsila. Beauguel na druhé straně mířil nad.

V 68. minutě napálil odražený míč Pernica, jenže ani on se mezi tři tyče netrefil. V 77. minutě Dostál vyrazil Procházkův centr pouze ke Krmenčíkovi, který si poradil náramně a pohotově uklidil míč do sítě. Domácím nemuselo vedení dlouho vydržet. Džafič odcentroval na Buchtu, jenž z bezprostřední blízkosti hlavičkoval nad. Další šance už si Zlín navzdory vyloučení Kopice nevypracoval, byl to naopak Krmenčík, kdo mohl definitivně rozhodnout zápas, jeho lob skončil nad, nicméně už mu to asi moc nevadilo, protože zápas chvíli poté skončil.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Theft90

1:1

Reagovat
ondrasch77

2:0 (Krmelec gól´)

Reagovat
FC Parma

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Beauguel v 90 minutě, jindy to netrefí

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 ve třinácti hráčích to Plzeň ukope

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen opet i pres video vyhra diky pomoci rozhodcich... golu na 1-0 predchazel jasnej ofsajd

tohle uz rozhodci s moznosti videa neokecaji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele