základní část, 10. kolo
29.09.2018 19:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 3:0

Zápas mezi Slovanem a Sigmou byl jednoznačný. Hosté prakticky vůbec nehrozili a aktivní domácí Olomouci postupně nasázeli tři branky. Sigma tak prohloubila svoji krizi a nadále zůstává ve spodních patrech tabulky.

V první šanci zápasu se zjevil Kerbr, hlavou ovšem Buchtovu branku minul. V 16. minutě Ševíčk vysunul Aaronse, proti kterému musel olomoucký brankář vytáhnout výborný zákrok. Následně stříleli také Oscar a Ševčík, oba pokusy ale mířily nad branku hostí. Ve 25. minutě se míč po rohu dostal až ke Kačarabovi, jenž měl dostatek času na přesné zakončení, toho také využil a poslal Slovan do vedení. Liberec nadále tahal za delší konec. Velmi dobře hrající Ševčík centrem oslovil Aaronse, jenže ten hlavičkoval mimo olomouckou svatyni.

V 53. minutě si konečně i hosté připsali první zakončení, Texl ale mířil mimo tři tyče. O pět minut později Buchta stále držel naděje hostů na bodový zisk, když si poradil s únikem Malinského. Po hodině hry Liberec přidal na obrátkách. Ševčíkův pokus zneškodnil Buchta a Aaronsova dalekonosná střela skončila vysoko nad brankou. V 66. minutě po krásné kombinaci Malinského a Ševčíka pálil prvně jmenovaný mimo.

O deset minut později se domácí pojišťovací branky konečně dočkali. Koscelník si podobně jako předtím Malinský vyměnil míč se Ševčíkem, slovenský záložník byl ale přesnější v zakončení a poslal Slovan do dvoubrankového vedení. Prakticky hned po rozehrání šla Sigma do deseti, když byl Falta vyloučen za faul na Breiteho. V úplně poslední minutě zápasu dokázal Slovan ještě přidat další branku. Po přihrávce Ševčíka dotlačil míč do sítě Matěj Hybš, jenž upravil skóre na konečných 3:0.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (3)

Přidat komentář
vanGomm

Tip 1X.

Reagovat
RadekVonCZE

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele