základní část, 1. kolo
21.07.2018 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan udolal Karvinou brankou pět minut před koncem

Tři body na úvod ligového ročníku zaznamenal i Liberec a pořádně se nadřel. Severočeši udolali Karvinou jedinou brankou Pázlera až pět minut před koncem. Slovan byl ale po celý zápas aktivnější a výhru si zasloužil.

Karviná byla nebezpečná jen na začátku zápasu, kdy Moravec svojí střelou jen pozdravil Hladkého. Liberec pak převzal iniciativu a diktoval tempo.

Mashike hned třikrát v krátké době nebezpečně vypálil, v prvním případě těsně přestřelil, ve druhém už musel Berkovec zasahovat a následnou dorážku poslal Mashike znovu vedle. Berkovec pak znovu ve 22. minutě vytasil pohotový zákrok, tentokrát po ráně Malinského. Malinský a Mashike dělali obraně Karviné největší problémy, obrana hostů však odolávala a první poločas přežila bez úhony.

Po hodině hry se U Nisy opět zastřelovali Mashike s Malinským. Nejprve druhý jmenovaný netrefil ze střelecké pozice branku a posléze Berkovec těsně před Mashikem vytáhl balón konečky prstů.

Liberec měl jednoznačně více ze hry, Karviná byla směrem dopředu prakticky neškodná. V 78. minutě podržel hosty opět brankář Berkovec, který vyrazil střelu Ševčíka a pomalu se zdálo, že Karviná na severu Čech uspěje a odveze si cenný bod. Liberec se ale nakonec zaslouženě dočkal.

Centr Ševčíka lehce ťukl hlavou do sítě Jan Pázler a tři body pro Liberec byly na světě. Sudí Julínek ještě v závěrečných minutách rozehrál karetní mariáš a hned čtveřici fotbalistů obdaroval žlutou kartou. Co je však důležitější, Liberec výhru 1:0 uhájil a do nové sezony vstoupil vítězně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Figi

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

2:2 Wagner dá gól...

Reagovat
Zajda

1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele