základní část, 3. kolo
04.08.2018 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Slovan Liberec - FK Teplice 2:2

Atraktivní duel mezi Libercem a Teplicemi skončil zaslouženou remízou. Diváci viděli dohromady čtyři branky. Teplice byly sice dvakrát ve vedení, ale ani jednou se jim ho nepodařilo udržet.

Na první šanci si diváci U Nisy museli počkat až do 14. minuty, to ze střední vzdálenosti střílel kousek vedle pravé tyče domácí Pešek. O deset minut později výborně vystřelil ze standardky Potočný. Diviš však ještě lepším zákrokem míč vyrazil. Vzápětí zahrozil Mashike, jeho pokus byl ale sražen na rohový kop. Ve 33. minutě se po centru Kučery prosadil ve vápně Vaněček. Domácí si sice stěžovali, že si počínal nedovoleně, nicméně rozhodčí branku uznal.

Uběhla sotva jedna minuta a domácím se podařilo odpovědět. Potočného centr si v pádu našel Ševčík a Diviš byl bezmocný. I hosté si stěžovali na neodpískaný faul, sudí Pechanec však byl i v tomto případě nekompromisní. Ve 38. minutě mohl otočit vývoj zápasu Pešek, jeho krásná rána ale skončila na tyči. Na druhé straně byl v nebezpečném prostoru opět Vaněček, míč tentokrát netrefil.

O první zakončení ve druhém poločase se postaral Ševčík, jenž vysoko přestřelil. To Moulis na druhé straně byl o dost úspěšnější, Hladký ovšem jeho ránu dokázal vyrazit. Po hodině hry se po autovém vhazování dokázal ve vápně prosadit Vaněček a zakončením přes hlavu překvapil Hladkého. Vedení Teplicím ale stejně jako v prvním poločase dlouho nevydrželo.

Nejdříve sice pokus o odpověď střídajícího Malinského skončil nad břevnem. Ten samý hráč ale v 68. minutě dlouhým nákopem oslovil Mashikeho, jenž přiťuknul do úniku Pázlerovi, jemuž se chladnokrevným zakončením podařilo opět srovnat stav. V 75. minutě mohl jít Liberec do vedení. Ševčík, Mashike, ale ani Potočný však míč do sítě nedokázali dopravit. Liberec byl aktivnějším týmem a hnal se za rozhodující brankou, ale byly to nakonec Teplice, jenž mohly zvítězit. V samotném závěru se před Hladkým zjevil Červenka, střela se mu ale nepovedla a vysoko přestřelil.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele