základní část, 5. kolo
18.08.2018 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 1:1

Zápas mezi Libercem a Bohemians skončil 1:1. Do vedení v prvním poločase šli hosté zásluhou Reitera. Slovan dokázal vyrovnat na začátku druhé půle po brance Sukisy.

Hosté měli od začátku zápasu víc ze hry. Obrana Liberce ale fungovala výborně a hosty do ničeho nepustila. A byl to nakonec Slovan, jenž si připsal první zakončení na bránu. Breite ovšem vysoko přestřelil. To jako by domácí probralo. Pázlerovu nebezpečnou hlavičku zlikvidoval Valeš.

Ve 30. minutě vystřelil z dálky těsně nad domácí Karafiát. Na druhé straně Bartkův zajímavý přízemní centr přeběhli Mašek i Yusuf. Pár minut před koncem poločasu se ke střele po pěkné kombinaci dostal Filip Hašek. Hladký reflexivním zákrokem vyrazil míč ale pouze k Reiterovi, pro něhož nebylo problémem trefit hlavičkou odkrytou branku.

Od začátku druhé půle se Slovan hnal za vyrovnáním. Breiteho střela však skončila mimo tři tyče. Neúspěchem skončilo i zakončení Pázlera. V 52. minutě Karafiát přesnou přihrávkou uvolnil Sukiseho, jenž prostřelil Valeše mezi nohy a vyrovnal tak stav zápasu na 1:1.

Strhnout vedení zpět na stranu Bohemky mohl Yusuf, Hladký však výborným zákrokem míč vyrazil. V 69. minutě opět zahrozili domácí. Centr Oršuly našel přesně Ševčíka, který trefil tyč Valešovy svatyně. Právě Valeš zachránil hosty od inkasování o pár minut později, když z úhlu střílel Breite.

V závěru zápasu byla aktivnější Bohemka, ta dokonce vstřelila branku, jenž byla ovšem chybně neuznána pro ofsajd, o který se v žádném případě nejednalo.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
RadekVonCZE

Prolomíme to trápení 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele