základní část, 3. kolo
04.08.2018 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 0:1

Šlágr kola mezí Sigmou Olomouc a Viktorkou Plzeň vyzněl nakonec lépe pro Západočechy. Po vyrovnaném průběhu utkání se pár minut před koncem dokázal prosadit Roman Procházka.

Hned v úvodu se k zajímavé střele dostal Plšek, Kozáčik míč však dokázal s námahou vyrazit. V 7. minutě se do obrovské šance řítil domácí Falta, jenže Řezník proti němu na poslední chvíli dokázal zakročit. Hosté se po nevýrazném úvodu z jejich strany dokázali postupem času rozehrát. Jejich útoky ale většinou ztroskotaly na pevné obraně Sigmy. Po půlhodině hry ovšem vyrobil obrovskou hrubku Jemelka. Krmenčík však jeho zaváhání nedokázal využít.

Ve 35. minutě Hořava vysunul Krmenčíka, jenž se řítil sám na Buchtu, jenže olomoucký brankář fantastickým zákrokem Krmenčíkovo sólo zlikvidoval. O dvě minuty později vypálil těsně vedle Limberský. Na druhé straně zahrozili Plšek a Houska. Obrana Viktorky ale dokázala obě rány zablokovat. Ve 43. minutě se k zakončení dostal opět Plšek, z těžké pozice ale plzeňskou svatyni vysoko přestřelil. Ke střele se dostal také Kalvach, ani on se ovšem mezi tři tyče netrefil.

Pár minut po začátku druhé půle se dostal do velké šance Krmenčík, jeho hlavička ovšem byla hodně nepřesná. V průběhu druhé půle začalo nad Androvým stadiónem silně pršet. Déšť zpočátku vyhovoval spíše hostům. Krmenčík s Pernicou však nedokázali své hlavičky usměrnit mezi tři tyče. V 66. minutě měla obrovskou příležitost také Sigma. Po Sladkého centru Vepřek vysoko přestřelil. O pět minut později dopadl podobně na druhé straně Hořava.

Deset minut před koncem se dostal do dobré palebné pozice Houska, jenomže svým projektilem trefil pouze Kozáčika. V 85. minutě si domácí vypracovali obrovský závar, ale ani přesto nedokázali míč dotlačit do sítě. Zápas už pomalu spěl ke konci, když se Zemanovi podařilo odcentrovat na volného Procházku, jenž prudkou střelou zajistil Plzni nejdříve vedení a po posledních pár minutách i výhru nejmenším možným rozdílem.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele