základní část, 22. kolo
23.02.2019 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Olomouc v přímém souboji o dvanácté místo zdolala Příbram

Fotbalistům Sigmy Olomouc se poprvé v sezóně povedlo zvítězit ve dvou utkáních v řadě, na domácím stadionu nyní zdolali Příbram. Skóre otevřel v průběhu prvního poločasu Plšek, v nastavení toho druhého pečetil výhru Zahradníček.

První ohrožení příbramské brány přišlo brzy. Kočího výkop se rozhodl zblokovat Nešpor, což se mu povedlo a balón se dokutálel poměrně nedaleko tyče. Prosadit se po dvaceti minutách mohl i Zahradníček, jenže si navedl míč do příliš ostrého úhlu a poslal jej jen do boční sítě.

O pár minut později už se Hanáci dočkali. Zahradníčkův přetažený centr sklepával zpět do nebezpečného prostoru Sladký, poté se jej ujal Plšek a utaženou ranou na zadní tyč překonal brankáře Kočího. Jelikož se toho do konce poločasu příliš neudálo, mohli do kabin jako spokojenější odcházet domácí.

Po pauze konečně zahrozili i svěřenci Josefa Csaplára. K dlouhému nákopu se dostal Emmanuel Antwi, z voleje ale poslal střelu do horních řad Androva stadionu. Mnohem větší šance celku v zeleném přišla zhruba po třech čtvrtinách zápasu. Na Nového centr si naskočil Ruslan Mingazov, hlavičku však z malého vápna poslal pouze nad branku.

V závěru už se otěží znovu chopila Olomouc, nejprve Sladkého pas proskákal malým vápnem, nedlouho poté Falta zcela osamocený ve vápně vypálil vysoko nad břevno. Definitivně stvrdit vítězství domácích tak musel až Tomáš Zahradníček, na nějž po přihrávce od Dvořáka zírala úplně opuštěná klec.

Sigma tedy svého dnešního konkurenta v tabulce přeskočila a ujala se dvanáctého místa. Na šestý Liberec ztrácí pouhé dvě výhry.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hiko

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele