základní část, 13. kolo
27.10.2018 15:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

SFC Opava - 1. FK Příbram 5:0

Před týdnem šestibrankový příděl od Jablonce a nyní bůra od Opavy. Fotbalisté Příbrami prožili další obrovskou blamáž a v tabulce spadli na desáté místo. Opava předvedla svůj nejlepší výkon po návratu do ligy a díky třem bodům se posunula na jedenácté místo.

Příbram se posadila na opavský kolotoč od úvodní minuty a vydržela jen 180 sekund, než se poprvé trefil Petr Zapalač. Od Kayamby přilétl do šestnáctky výborný centr a Zapalač poprvé překonal Švengra. O dvacet minut později pak domácí vedení navýšili. Kuzmanovič krásně vysunul Kayambu, ten se ještě kličkou zbavil Švengra a střelou do prázdné zvýšil náskok.

Svěřenci Josefa Csaplára mohli po půlhodině hry učinit opavskému řádění přítrž, po faulu Jursy na Fantiše se kopala penalta, ale zkušený Skácel tvrdou střelou na Šroma nevyzrál. Domácí brankář si připsal klíčový zákrok a když krátce po změně stran přidal třetí branku Opavy Pavel Zavadil, málokdo pochyboval o opavském vítězství.

Opava navíc nepolevovala a nadále Příbram točila. Kayamba ani Smola Švengera nepřekonali, ale šest minut před koncem si Janetzkého střílený centr srazil do vlastní sítě Petr Průcha a Opava vedla 4:0. Ani to nebyl konec příbramské demolice. V první minutě nastavení uzavřel krásnou brankou na konečných 5:0 Václav Juřena. Opava předvedla nejlepší výkon od postupu do ligy a zaslouženě získala tři body. Příbram má po dalším debaklu o čem přemýšlet.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele