základní část, 16. kolo
24.11.2018 14:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

MFK Karviná - Slavia Praha 1:3

Sešívání po suverénním výkonu poráží Karvinou 3:1. O branky se postarali Souček, Stoch a Olayinka. Domácí si svoji jedinou trefu připsali díky Bořilovi, jenž si nešťastným zákrokem vstřelil vlastní gól.

Už ve druhé minutě se do prvního zakončení dostal Sýkora, Berkovec ovšem zasáhl bez problému. Na druhé straně vypálil hodně nepřesně Letić. V desáté minutě Hušbauer dlouhým nákopem oslovil Zmrhala, který našel před prázdnou bránou úplně volného Součka, jenž měl už pouze lehkou práci a otevřel skóre. Aktivní Hušbauer mohl přidat druhý gól, proti tvrdé ráně ale dokázal zakročit Berkovec.

Po půlhodině hry se na levé straně uvolnil Dramé, jehož centr prošel až k hostujícímu Bořilovi a ten si ho srazil do vlastní sítě. Slavia ovšem dokázala velmi rychle odpovědět. Janečka ve vápně srazil Sýkoru a sudí Franěk po poradě s videem nařídil pokutový kop, z nějž přehledem skóroval Stoch.

Ve 44. minutě si Berkovec připsal velmi dobrý zákrok proti dělovce Hušbauera. I ve druhé půli byli hosté lepším týmem. Berkovec však stále držel naděje domácích, když si poradil s pumelicí Zmrhala. V 52. minutě se do odraženého míče opřel Stoch, branku ale netrefil. Podobně neúspěšné dopadl o chvíli později i Souček.

V 66. minutě se Sešívaní dostali do zajímavého protiútoku, po kterém Souček rozezvonil tyč karvinské brány. O tři minuty později se v obrovské šanci ocitl Škoda, hlavičkou ale mířil nad Berkovcovu svatyni.

V 75. minutě se hosté dočkali pojišťovací branky. Po nedůrazu domácí obrany se míč dostal až ke střídajícímu Olayinkovi, jenž chladnokrevným zakončením překonal vyběhnutého Berkovce. V závěru zápasu Pražané trochu polevili, nicméně Karviná žádné hostující zaváhání nedokázala potrestat a k další změně stavu tak už nedošlo.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (3)

Přidat komentář
boryland

2:2................

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ondrasch77

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele