základní část, 11. kolo
07.10.2018 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

MFK Karviná - Dukla Praha 0:2

Léčba pod Romanem Skuhravým skutečně zabírá. Dukla zvládla veledůležité utkání na půdě Karviné, kde získala všechny tři body. Pražané o tom rozhodli po změně stran, kdy se nejprve prosadil Ďurica a po něm v nastavení pečetil výsledek Bilovský.

Dukla předvedla v Karviné výborný výkon a nutno podotknout, že si vítězství plně zasloužila. Svěřenci Romana Skuhravého vykročili za výhrou už v prvním poločase, ve kterém měli několik gólovek. Tu první nepřesnou střelou Bezpalec, ale mnohem větší v 17.minutě Djuranović. Po rohovém kopu Dukly totiž nastal v pokutovém území závar před brankou, který mohl ukončit tečovanou střelou Djuranović, ale skvělý, reflexivní zákrok přitom musel vytasit Berkovec. O chvíli později měla Dukla další velkou příležitost, ale Schranz nedokázal trefit odkrytou branku! Golman Karviné pak do třetice všeho dobrého zakročoval proti střele Brandnera.

Domácí trenér Nádvorník nemohl nechat výkon svých svěřenců bez povšimnutí a do druhého poločasu přichystal změnu a na plac poslal místo Wágnera Ramírez. Alespoň zprvu se zdálo, že změna přinese ovoce, ale Dukla ve své aktivitě nepolevovala a mohla zvýšit, kdyby z malého vápna trefil branku Brandner.

Hostující příznivci se dočkali až po hodině hry, kdy Ján Ďurica výbornou placírkou přes zeď překonal do té doby výtečného Berkovce. Dukla vedla v Karviné 1:0 a vše následně podřídila udržení výsledku.

Šest minut před koncem odmítl zvýšení náskoku Doumbia, když orazítkoval jen tyč a až v nastavení měla Dukla definitivně klid. Už do hodně otevřené obrany zakončil výpad přesnou střelou Frederik Bilovský a dal výsledku konečnou podobu 2:0 pro Duklu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
ondrasch77

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele