základní část, 24. kolo
09.03.2019 15:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Bohemians zásluhou tří branek do poločasu přejeli Karvinou

Důležité utkání v boji o záchranu se sehrálo v Karviné, kde uspěli hosté z Ďolíčku. Podruhé v sezóně se jim povedlo vsítit tři branky, a to navíc ještě před pauzou. Postupně se prosadili Koubek, Dostál a Hůlka.

Již po dvou minutách bylo pro domácí zle. U levé postranní čáry si míč šikovně navedl Vaníček a svým centrem vyzval ve vápně připraveného Koubka, jenž se nemýlil a ve svých devatenácti letech si připsal premiérový gól v nejvyšší soutěži.

Slezané se poměrně brzy dočkali vyrovnávací trefy, radost jim však nevydržela dlouho. Wágner totiž po standardní situaci zakončoval pravačkou do sítě z ofsajdového postavení, což neuniklo ani pomeznímu rozhodčímu. Po půlhodině hry tak mohli navýšit vedení "Klokani", jenže Vaníček po parádním dlouhém pasu hlavičkoval slabě a Berkovcovi nezpůsobil velké problémy.

Co se nezdařilo nyní, to se povedlo o pár chvil později. Bohemians ve středu pole získali míč, Vaníček se pokoušel překvapit domácího brankáře, obránci tečovali míč k nabíhajícímu Dostálovi, který z bezprostřední blízkosti překonal Berkovce. A aby toho nebylo málo, jednu trefu ještě hosté přidali do šatny. Bartek z rohu malého vápna poslal prudký centr na zadní tyč, odkud Hůlka neomylně zakončoval do prázdné brány.

Vypadalo to, že pro Karvinou už nemůže být hůře, to bylo ovšem vyvráceno po necelé hodině hry. Hlavní rozhodčí usoudil, že Krivák ve vzdušném souboji s Koubkem použil loket a udělil mu druhou žlutou kartu, čímž poslal Hrnčárovi svěřence do deseti. Ti byli i přesto ve druhé půli aktivnější, nijak výrazněji však Fryštáka neohrozili a znovu tedy vyšli bodově naprázdno.

To pro ně znamená setrvání na barážové předposlední pozici o bod před Duklou, na třinácté místo zaručující záchranu ztrácí již tři výhry. Klokani jsou sice o pouhou pozici výše, náskok na svého soupeře už však činí osm bodů.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 a Haškův pláč že není video

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:2

Reagovat
eL

Paráda, důležité body.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele