základní část, 9. kolo
22.09.2018 17:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

MFK Karviná - 1. FK Příbram 4:1

Karviné se v domácím zápase podařilo vysoko porazit Příbram. Ta po prvním poločase prohrávala o dvě branky, a i když ve druhém poločase domácím zle zatápěla, tak dokázala vstřelit pouze jednu branku. Hrdinou utkání se stal karvinský Letić, z jehož centrů se urodily tři branky.

Hosté do zápasu vstoupili lépe. Se Slepičkovou střelou z otočky si ovšem domácí brankář poradil. Na druhé straně v obrovské šanci hlavičkoval vedle příbramské svatyně Wágner. Ten samý hráč se mezi tři tyče netrefil ani v 15. minutě. Vzápětí se ke střele z dálky odhodlal hostující Fantiš, jenže ani on nemířil přesně. Karviná se z první branky radovala ve 22. minutě, to se na levé straně uvolnil Letić, přízemním centrem oslovil Budínského, který umístěnou střelou překonal Švengera.

Netrvalo to dlouho a bylo to o dvě branky. Letić tentokrát oslovil svým centrem Wágnera, ten byl nehlídaný a zblízka se hlavou konečně prosadil. Příbram mohla snížit Skácelem, který však ve vyložené příležitosti selhal. Ve 41. minutě ještě zahrozil Ba Lou, jeho střela se ovšem zakroutila těsně vedle Švengerovy branky.

Úvod druhé půle vyšel hostům na jedničku. Střídající Mingazov nebyl na hřišti ještě ani minutu a už si našel odražený míč, jenž pohotově poslal za záda Berkovce. V 53. minutě si po Letićově centru srazil nešťastně míč do vlastní sítě Nitranský, rázem to tedy bylo znovu o dvě branky. Po hodině hry se do šance prodral hostující Hlúpik, proti němu ovšem výborným výběhem zakročil Berkovec.

Příbram postupně přidávala obrátky a hnala se za vyrovnáním. Nejprve v 75. minutě Fantiš z dobré pozice napálil pouze Voltra. O dvě minuty později se proti Voltrově akrobatickém zakončení vytáhl úžasným zákrokem Berkovec. Nakonec to ale byla Karviná, která se radovala z branky. Švenger sice vychytal dvě obrovské šance Wágnera, ale v 86. minutě byl krátký na krásnou individuální akci Moravce, ten tak i zápas definitivně rozhodl.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (1)

Přidat komentář
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele