základní část, 25. kolo
15.03.2019 18:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Plzeň ztratila další body, tentokrát nestačila na Teplice

Plzeň podlehla Teplicím a po druhé porážce v řadě ztrácí kontakt s vedoucí Slavií. Domácí dvakrát udeřili v prvním poločase. Viktoria se mohutně snažila vyrovnat, nakonec se však zmohla pouze na kontaktní gól.

Do sestavy "Sklářů" se vrátili pravý obránce Vondrášek a záložník Hora. K absentujícím Krobovi a Ljevakovićovi přibyl i středopolař Kučera, za kterého zaskočil mladý Trubač. Také do základní jedenáctky hostů se vrátil pravý bek Havel. V záloze tentokrát chyběli Procházka, Kayamba a distancovaný Kovařík, místo kterých se představili Hořava s Čermákem a Petrželou.

Do překvapivého vedení šly Teplice již po pěti minutách hry. Moulis z levé strany poslal přihrávku mezi gólmana Hrušku a obránce Hubníka, kde si naběhl Hora, jenž zblízka uklidil pas svého spoluhráče do sítě. Vyrovnat mohl o čtyři minuty později, avšak Pačinda z přímého kopu těsně minul. Za další tři minuty vychytal Chorého gólman domácích Grigar a v osmnácté minutě pálil do boční sítě Čermák.

Tlak Viktorie pokračoval i ve 23. minutě, kdy si na Pačindův rohový kop naskočil Pernica a koníčkem mířil těsně nad břevno. Po půlhodině hry však najednou podruhé udeřili "Skláři". Jindráček po rychlé rozehrávce volného kopu vyslal do úniku Moulise, jenž z úhlu překonal Hrušku - 2:0. Za dalších pět minut zahrozila opět Plzeň, Limberského rána se ale mezi tři tyče nevešla. V nastaveném čase první půle poslal Hořava oblouček na Pačindu, jehož ne zcela ideální zakončení nůžkami kryl Grigar.

Osm minut po změně stran byl opět vidět Pačinda, kterého v pokutovém území našel Limberský. Slovenský křídelník se po kontaktu s Hyčkou poroučel k zemi, sudí Hrubeš však penaltu nenařídil. Po hodině hry se hosté přece jen dočkali. Hrošovský se s míčem nerozpakoval a po přesné střele k tyči snížil rozdíl ve skóre. Poté však opět pokračovalo trápení Západočechů. Střídající Bakoš minul v 67. minutě vzdálenější tyč, za další dvě minuty hlavičkoval opět vedle Pernica.

V 76. minutě měl další velkou příležitost Plzně Beauguel, který ale zblízka přestřelil. O pět minut později o fous minul Hořava, podobně si vedl za další čtyři minuty Čermák. V 90. minutě hlavičkoval znovu mimo tři tyče Beauguel. I v nastaveném čase byla Viktoria blízko vyrovnání, avšak poté, co největší šanci spálil Pernica, zůstaly všechny body na Stínadlech.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Adhol

Myslím si, že Plzeň může úplně v klidu ztratit, v Teplicích nevyhrává úplně pravidelně. A pokud Slavia vyhraje v Příbrami, což dost předpokládám, tak v kombinaci s remízou nebo dokonce prohrou Plzně by mohlo být o titulu v podstatě rozhodnuto. zkusím 1-1.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Adhol

Jo jasně, neříkám, že se to stát nemůže, ale asi by to byla senzace. Navíc v naší lize se do nástavby žádné body nijak nedělí nebo něco posledního a s výjimkou té Belgie 2013/2014 se šlo do nástavby vždycky za maximálně vyrovnaného stavu, kdy měl tým na čele náskok 1 až 4 body maximálně. Netvrdím, že by to Slavia měla už v kapse, ale bylo by to v pravděpodobnosti hraničící s jistotou.

Reagovat
smazaný uživatel

S Pačindom v základe to nemôže dopadnút dobre

Reagovat
boryland

1:2...…….Bogy,Prochy……………...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele