základní část, 26. kolo
30.03.2019 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Teplice jasně přehrály Slovácko a slaví zasloužené vítězství

Teplice po dalším výborném úvodu přelstily Slovácko. Dvoubrankový náskok zajistili Středočechům již v první patnáctiminutovce Hora s Kuchtou. Hosté se ve zbytku zápasu nezmohli na téměř žádný odpor.

Kouči domácích Hejkalovi nadále chyběli kapitán Ljevaković a obránce Krob, do hry se po karetním trestu naopak vrátil záložník Kučera. V sestavě Moravanů se zase objevilo hned trio nových hráčů, konkrétně pravý bek Juroška, středopolař Havlík a útočník Hološko. Alespoň na lavičku náhradníků již usedl dlouhodobě zraněný Harba.

V páté minutě mohlo být pro skláře zle, když se Shejbal nedohodl s Grigarem, avšak brankář Teplic stihl celou situaci zachránit. O pět minut později zase zachyboval gólman Slovácka Trmal, jehož nepovedený odkop zachytil Hora, který hrubici soupeře potrestal, když míč z velké dálky uklidil do opuštěné svatyně - 1:0. Za dalších pět minut našel Hyčka z levé strany Kuchtu, který si v pokutovém území píchl míč do běhu před obránce a přesným zakončením přidal druhý gól Severočechů.

Při chuti hrající Hora vymyslel další zajímavou akci v devatenácté minutě, kdy Žitný nakonec přehodil Trmala i bránu hostů. Za dalších pět minut opět zafungovala spolupráce Hyčky s Kuchtou, ten však tentokrát netrefil přihrávku svého spoluhráče. Až ve 38. minutě si Moravané vypracovali kloudnou akci, jenže proti Sadílkovi výborně zasáhl Grigar. Následně hřiště předčasně opustil zraněný Kuchta, kterého nahradil mladík Radosta.

Dobrý zápas hrál levý obránce domácích Hyčka, jenž v 58. minutě vymyslel další akci, Jindráček však ze záklonu Trmala příliš nevystrašil. O chvíli později se předvedl Žitný, jehož dalekonosný pokus vytáhl Trmal konečky prstů. Nedlouho poté našel Hora v šestnáctce Trubače, tomu ale v rozhodujícím momentu nevyšel první dotyk.

Patnáct minut před koncem vběhl do pokutového území Vondrášek, jeho nabídka doputovala k Trubačovi, jenž našel připraveného Trmala. Za dalších osm minut hlavičkoval nepřesně Jeřábek. Hosté se ve druhém poločase osmělili až v nastaveném čase, kdy Sadílkův pokus zblokovala obrana sklářů na roh. I tak si ale Teplice pohodlně dokráčely k vítězství.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
kecipep

1:3

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele