o Evropskou ligu - semifinále - odvety
12.05.2019 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Teplice alespoň trochu napravily ostudu a v Boleslavi remizovaly

Po debaklu 0:8, který Teplice schytaly v úvodním zápase play-off o Evropskou ligu, už bylo o postupujícím rozhodnuto s pravděpodobností hraničící s jistotou. Ve středních Čechách se tak hrálo už jenom z povinnosti a utkání skončilo remízou po brankách Komličenka a Jeřábka.

První ohrožení přišlo po necelé čtvrthodině, kdy domácí obrana zblokovala pokus Trubače. Na opačném konci hřiště se ukázal Wiesner, jenž po Mešanovićově výzvě vyslal pěknou, avšak nepřesnou ránu. Gólem neskončila ani Přikrylova střela, tu pro změnu zkrotil Diviš. Hráči z města Škodovky byli i nadále aktivnější a špatně nevypadla ani Komličenkova standardka, jež zamířila těsně vedle.

Severočeši se také ozvali, a to po Žitného šikovném pasu na Horu. Jeho pokus na zadní tyč však zneškodnil gólman Stejskal. Krátce na to se už míč ocitl v síti. Hubínek kolmicí vysunul Fulneka a ten povedeně našel před prázdnou bránou Komličenka. Ruský kanonýr se nemýlil a posedmadvacáté v sezóně překonal soupeřova brankáře.

Po návratu z kabin však hosté neotáleli a velmi rychle srovnali. Horův rohový kop bez přičinění ostatních hráčů propadl až na zadní tyč, kde číhal Michal Jeřábek a dostal míč do odkryté klece. A brzy mohl být stav úplně obrácený, jenže Horova rána ze střední vzdálenosti skončila jen na břevně.

Do vedení se mohli dostat i hráči Mladé Boleslavi. Mešanovićovi však v dobré pozici míč odskočil a následně neuspěl ani Wiesner, který napodobil svého protihráče a tentokráte hlavou poslal míč do břevna. Tentýž hráč řádně protáhl Diviše o pár chvil později a posléze i atakoval teplického gólmana, jehož chybu Mešanović nepotrestal a prázdnou bránu přestřelil.

Brankář hostí nechal na svou chybu brzy zapomenout, remízový stav totiž zůstal jen díky jeho bravurnímu zákroku proti Takácsovi. A jelikož neuspěl na konci protiútoku ani Mešanović, skončilo utkání remízou a dvojzápas osmigólovým vítězstvím Středočechů.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

9:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele