základní část, 7. kolo
01.09.2018 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 1:1

Mladá Boleslav si v domácím prostředí rozdělila body s Teplicemi, takže o nějaké nápravě kolapsu s Plzní zatím nemůže být ani řeč. Remíza 1:1 je pro oba celky málo, tím spíše, že zůstávají v dolní polovině tabulky. Všechny branky padly až po změně stran.

První poločas nabídl vyrovnanou partii, ve které příliš brankových příležitostí nebylo. Pouze po jedné na obou stranách. Teplický Žitný trefil jen připraveného brankáře a vlastně něco podobného se odehrálo i na druhé straně pět minut před přestávkou. Ze střední vzdálenosti tentokrát napřáhl Komličenko a zásah si připsal Grigar.

Hra se pořádně rozjela až po změně stran. Nejprve Červenka na teplické straně tvrdě vypálil nad a na druhé straně zblízka hlavičkoval mimo Komličenko! Stejný hráč byl pak o chvíli později faulovan v šestnáctce a sudí bez milosti nařídil pokutový kop. Sám Komličenko se ho rozhodl zahrávat a byl úspěšný. Grigara překonal střelou k tyči a Mladá Boleslav doma vedla 1:0.

Teplice na nic nečekaly a hnaly se za vyrovnáním. V dobré příležitosti pálil vedle Moulis a na druhé straně musel hned dvakrát zasahovat proti nebezpečnému Komličenkovi Grigar. Teplická opora držela šance hostů nad vodou. Komličenko nakonec druhou branku vstřelil, ale z ofsajdu, takže stav 1:0 pokračoval i nadále.

V 78. minutě už ale hosté udeřili. Na rohový kop si naskočil Jan Krob a hlavou rozhodl o remíze. Oba celky ještě mohl strhnout vedení na svojí stranu, jenže Horova rána skončila nad břevnem Šedovy branky a Marešův dobrý projektil zpacifikoval Grigar. Zápas tak dospěl do remízového konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
ondrasch77

3:0 (Komličenko gól)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele