základní část, 15. kolo
09.11.2018 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Mladá Boleslav se po nudné podívané rozešla smírně s Duklou

Nuda, nuda, šeď, šeď. Známou hláškou s populární počítačové fotbalové hry lze popsat duel mezi Mladou Boleslaví. V utkání chudém na šance byli z počátku lepší hosté. Domácí se po změně stran zlepšili, nic světoborného ale i tak nepředvedli.

Do obrany Středočechů se po jednozápasovém trestu vrátil obránce Mareš. Do základní sestavy se nově dostali také záložníci Konaté, Kateřinák a Džafić a v útoku nahradil vykartovaného Komličenka Ladra. Kouč Pražanů Skuhravý pozměnil složený útočné vozby, kde Douděru doplňovali Bílovský s Djuranovićem.

Nepříliš atraktivní první poločas diváky zrovna dvakrát nenadchl. Zničehonic po nezáživné úvodní půlhodině nařídil rozhodčí Berka pokutový kop pro domácí, avšak po konzultaci s videorozhodčím své rozhodnutí pozměnil a penaltu odvolal. Jinak byla na hřišti o něco lepší Dukla, která Boleslavi znepříjemňovala rozehrávku. Hosté se sami párkrát pokusili o zakončení, avšak Ďuricův dalekonosný pokus bez potíží kryl brankář Šeda a Djuranovićova střela z úhlu letěla vedle brány.

V 37. minutě se k sólu nadechl bek Pražanů Podaný a jeho ránu musel Šeda vyrazit konečky prstů. Za dalších šest minut byl Podaný u zrodu další akce hostů, kterou po zakončení Tetoura opět zneškodnil Šeda. Těsně před odchodem do kabin o sobě dali konečně vědět také domácí, ale Přikryl se po standardní situace neopřel do střely razantně a pumlíč tak skončil pohodlně v rukavicích gólmana Rady.

Jedenáct minut po změně stran byl opět vidět aktivní Podaný, který tentokrát vystřelil nepřesně. V 67. minutě se ke střele odvážil záložník Středočechů Matějovský, jenž na hřiště přišel v průběhu druhé půle. Zmrzlý Rada se ale včas probral a balón bez výraznějších potíží kryl. Nuda v Boleslavi tak nadále pokračovala.

V poslední čtvrthodině se konečně začaly dít zajímavé věci. V 76. minutě si Matějovský naběhl na Hubínkův přetažený centr, avšak Radu nepropálil. O čtyři minuty později mohl skórovat Ladra, jehož pokus na poslední chvíli tečoval mimo tři tyče obránce hostů. V závěru ještě musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch záložník Dukly Tetour. To byl též poslední zmínky hodný moment utkání.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0. Tomáš Přikryl strelí gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele