základní část, 13. kolo
27.10.2018 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 3:0

Klokani sice před týdnem obrali o body Viktorii Plzeň, ale utkání v Mladé Boleslavi se jim vůbec nepovedlo. Středočeši překonali brankáře Valeše třikrát a zaslouženě zvítězili. Ve všech gólech měl prsty nejlepší střelec Komličenko, jednu branku obstaral sám a na dvě přihrál.

V zápase sice nakonec padly tři branky, ale žádná ofenzivní show to ze strany obou týmů nebyla. Mladé Boleslavi se povedl vstup do utkání a už v 6. minutě vedla 1:0. Brankář Valeš vyrobil neuvěřitelnou hrubku a přímo namazal Komličenkovi, který našel před prázdnou brankou skórujícího Tomáše Přikryla. Přitom chyby se dopustili už po sto dvaceti sekundách domácí, ale Bohemka toho nevyužila. Ve 12. minutě se pokusil o odpověď Helal, ale jeho dobrou ránu zlikvidoval Šeda.

V Boleslavi se jinak hrálo vyrovnané utkání. Ani jeden tým neměl vyloženě navrch, ovšem efektivnější byla Mladá Boleslav, která ve 35. minutě vedla už 2:0. Přikryl se tentokrát proměnil v nahrávače a Komličenko přidal z blízkosti další přesný zásah.

Dvoubrankové manko, to už byl pro Bohemku velký problém. Navíc Mladá Boleslav hosty do ničeho vážnějšího nepouštěla. Bohemka měla za celé utkání jen jednu střelu na branku, takže není divu, že na body nakonec nedosáhla. Domácí nakonec vstřelili ještě třetí gól. Nejprve měl k němu blízko Ladra, který přestřelil, ale v 75. minutě už se mohl radovat střídající Adnan Džafić. Přihrávku mu adresoval Komličenko a Džafić přesný obstřelem uzavřel střelecký účet. Mladá Boleslav porazila Bohemku 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
arsavin

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Padne tri a vice golu

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele