základní část, 24. kolo
09.03.2019 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

V souboji středočeských týmů byla úspěšnější Mladá Boleslav

Dlouho to vypadalo, že se fotbalisté Mladé Boleslavi rozejdou s těmi Příbramskými smírně i přesto, že měli domácí k dispozici pokutový kop a sedmdesátiminutovou přesilovku. V závěru se však prosadili Ladra a Mešanović, kteří udrželi naděje svého týmu na elitní šestku.

Do první příležitosti se po deseti minutách dostal střelec z předchozích dvou kol Tomáš Přikryl. Matějovský jej našel dlouhou přihrávkou, Přikryl ovšem zamířil vedle brány. Na druhé straně se Šeda dostal do zápřahu, s Mingazovovou prudkou ranou si však poradil. Průšvih pro mužstvo od Litavky přišel ve čtvrtině zápasu. Antwi v pokutovém území fauloval Komličenka, za což obdržel žlutou kartu, která pro něj byla již druhá. K penaltě se ovšem postavil sám faulovaný Rus, jenž svůj pokus poslal pouze do tyče.

Zhruba pět minut před koncem poločasu propadl míč po rohovém kopu k Mešanovićovi, který ale nedokázal rozvlnit síť. A jelikož brankář Kočí v nastavení zlikvidoval i Komličenkovu dorážku, odcházeli hráči do kabin za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli se dlouho nic moc zajímavého nedělo, až po patnácti minutách vystrčil růžky Komličenko, avšak Kodr jeho pokus zlikvidoval. Neuspěl ani chvíli nato Přikryl, kterému střela nesedla a Kočímu velké potíže nenadělal. Příbramský gólman vyzrál i po sedmdesáti minutách hry na střídajícího Ladru.

Ten se nakonec své chvíle slávy dočkal. Přikryl na něj přenesl hru přes celé vápno, zcela nehlídaný Ladra si míč zpracoval a neomylnou ranou pod horní tyč zakončil a poslal družinu trenéra Webera do vedení. Razítko na vítězství modrobílých přidal o dvě minuty později Muris Mešanović premiérovým gólem v boleslavském dresu. Bosenský kanonýr se dostal ve vápně k míči a přízemní ranou překonal Kočího.

Domácí tak uhájili umístění v horní polovině ligové tabulky, Příbram naopak klesla na místo třinácté s náskokem pouhého bodu na barážovou pozici.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

3:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele