základní část, 9. kolo
24.09.2018 18:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Jablonec zdolal dalšího favorita na titul, tentokrát doma zesměšnil Plzeň

Že to Plzeň nebude mít na Střelnici jednoduché, se dalo čekat. S tříbrankovým výpraskem však počítal málokdo. Jablonec svého soupeře jednoznačně přejel a především díky skvělému Trávníkovi si spravil chuť po předchozích porážkách.

Přestože měli domácí za sebou náročný zápas v Evropské lize, učinil kouč Petr Rada jen jednu změnu v sestavě, a to navíc vynucenou, když zraněného Doležala nahradil v útoku Chramosta. Trenér hostů Pavel Vrba je známý tým, že pokud to není nutné, málo rotuje se základní jedenáctkou. Tak tomu bylo také v Jablonci.

Severočeši byli od začátku lepším týmem. V osmé minutě zahrál špatně Hubník, načež Chramosta přiťukl Trávníkovi, jenž pálil do boční sítě. Za dvě minuty zkusil Jovović překvapit Kozáčika, avšak slovenský brankář střelu šajtlí od záložníka Jablonce vyrazil nad břevno. V 19. minutě se k zakončení dostal Chramosta, avšak jeho pokus z otočky postrádal razanci a Kozáčikovi příliš starostí nenadělal.

Ve 27. minutě se domácí dočkali prvního gólu. Na Chramostův centr z levé strany si naskočil nikým nehlídaný Trávník a i díky Hubníkově teči poslal hlavou míč k tyči. Za dvanáct minut si Trávník naběhl na Masopustovu přihrávku a ranou zpoza pokutového území přidal svůj druhý zásah v utkání. Ještě před přestávkou mohl třetí gól přidat Jovović, jeho pokus však nakonec proletěl těsně kolem tyče.

Viktoria se ani v kabině nevzpamatovala a po přestávce opět jen sledovala snahu jabloneckých hráčů. Čtyři minuty po změně stran se balón dostal přes Masopusta na Chramostu, který ještě hledal Jovoviće, kterému chybělo málo k tomu, aby zakončil do opuštěné klece. V 56. minutě rozehrál Trávník rohový kop na Chramostu, který hlavičkou procedil míč přes děravého Kozáčika, a domácí vedli již o tři branky.

Hosté byli naprosto v rozkladu. Další hřebík mohl do jejich rakve přidat Masopust, kterého ale po Jovovićově přihrávce vychytal Kozáčik. Hru Plzně chtěl rozhýbat střídající Chorý, jenž se také v 67. minutě dostal k zakončení, se kterým však neměl mnoho práce do té doby téměř nezaměstnaný brankář Jablonce Hrubý. To bylo pohříchu jediná šance, kterou si Viktoria vypracovala. Domácí tak pohodlně dokráčeli k nečekaně jednoznačnému vítězství.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
boryland

1:2...............

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Já zkusím tip 1. FORTUNA : LIGA.

Reagovat
vanGomm

Tip X.Je zajímavé,že když už dojde k nejakému překvápku za vyšší kurz 6,20-6,80,tak se u toho dost často namotává Jablonec npř.kdy s ním hrála Slavie,Opava,Ml. Boleslav.Ted jsou ty kurzy přece jen vyrovnané.Dokonce je v nich Jablonec mírným favoritem.Což mě zrovna s Plzní překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si mužu upravit reklamu na EF. Z těch 2 buzerantu na VOZP se mě dělá nevolno.

Reagovat
smazaný uživatel

adblock

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele