základní část, 11. kolo
07.10.2018 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Jablonec - 1. FC Slovácko 2:0

Stejně jako proti Dynamu Kyjev vstřelil Jablonec dva góly, ale protože žádný neinkasoval, bere ze souboje se Slováckem všechny tři body. Severočeši o nich rozhodli už v prvním poločase, díky brzké brance Jovoviće a zásahu Masopusta.

Ve čtvrtek sehrál Jablonec náročné utkání s Dynamem Kyjev a jen o pár dní později ho čekalo nevyzpytatelné Slovácko. Severočeši potvrdili roli favorita a se Slováckem si díky dobrému prvnímu poločasu poradili 2:0.

Jablonec vedl už po sedmi minutách, Trávník rozehrál akci na Masopusta, ten centrem našel Jovoviće, který hlavou poslal balón do sítě. Skvělý začátek pro svěřence Petra Rady. Slovácko chtělo co nejrychleji odpovědět, největší šanci měl Navrátil, jehož střela byla zablokována. Ve 28.minutě po další akci Slovácka hlavičkoval Kuchta a golman Hrubý musel vytasit výtečný zákrok. Na druhé straně nepříliš razantně zakončoval Masopust, ale ve 38.minutě už stejný hráč zvyšoval na 2:0. To navíc nebyla jediná špatná událost, která se hostům přihodila. Vzápětí musel být stažen ze hry zraněný Jakub Rezek, kterého nahradil Jan Kalabiška.

Domácí si v průběhu prvního poločasu vytvořili luxusní dvoubrankový náskok, který ve druhém poločase už jen udržovali. V 57.minutě mohl definitivně rozhodnout třetí brankou Jovović, avšak obranný val soupeře nedokázal propálit. Jablonci se nepovedlo vstřelit třetí gól ani tři minuty před koncem, kdy pálil jen doprostřed branky Jan Chramosta. V závěru zase mohlo Slovácko snížit a ještě vykřesat naději, jenomže Kubalova hlavička skončila na tyči! Slovácko v Jablonci padlo a v tabulce zaujímá předposlední místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
ondrasch77

2:0 (Chramosta, Ikaunieks), snad budeme hrát na dva hroty....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

Tento week už bylo dost výmrdu ve fotbale. Klidně muže přibýt další.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele