základní část, 16. kolo
24.11.2018 17:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - SFC Opava 2:0

Ševci si v sobotním zápase poradili s Opavou a zaslouženě vyhráli 2:0, když se o branky postarali Beauguel a Vyhnal.

Domácí si hned v úvodních vteřinách vypracovali dobrou šanci. Beauguelův centr si našel Podio a hlavičkou přinutil Šroma vyrazit míč na rohový kop. Po něm se do míče opřel Jiráček, jehož pokus skončil těsně vedle. Opava sice vyrovnala postupně hru, do šancí se ale nedostávala. Byli to tedy opět domácí, kteří zahrozili. Po Podiově centru hlavičkoval z nadějné pozice těsně nad Gajič.

Ve 31. minutě měl obrovskou šanci Bačo, jenomže jeho hlavička postrádala razanci, takže Šroma nepřekonala. O dvě minuty později měl Beauguel na hranici šestnáctky dostatek prostoru, čehož francouzský útočník využil parádně, když přesnou ranou poslal Zlín do vedení. V poslední minutě prvního poločasu se ke střele dostal hostující Jursa, ten ale mířil mimo tři tyče zlínské brány.

Hned po 45 vteřinách druhé půle se domácím podařilo zvýšit na 2:0. Centr Podia z levé strany tečoval Holík přímo na volného Vyhnala, pro kterého nebylo žádným problémem doklepnout míč do prázdné branky. V 54. minutě se k další střele domácích odhodlal Beauguel, jeho pokus ale skončil mimo. Po hodině hry na druhé straně zpoza šestnáctky těsně přestřelil Jursa.

V 68. minutě se k hlavičce dostal aktivní Beauguel, nicméně jeho zakončení v pádu Šroma nepřekvapilo. Hosté postupně ve druhém poločase přebrali iniciativu. Juřena a o pár minut později Kuzmanovič však nevystřelili dostatečně razantně na to, aby překonali Dostála. V 81. minutě hlavičkoval těsně vedle levé tyče Jurečka. To bylo ovšem ze strany hostů vše a domácí se tak mohli radovat ze zisku tří bodů.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dvojku bych nepřekousnul.

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele