základní část, 1. kolo
21.07.2018 17:00 CET
3 : 2
(0:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Ve Zlíně bylo k vidění pět branek a obrat domácích

Pětigólová přestřelka se urodila ve Zlíně. Mladá Boleslav tam sice vedla a to po hodině hry dokonce o dva zásahy, ale Fastav dokázal fantastický zvrat a třemi brankami strhl vítězství na svou stranu. Rozhodující branka na 3:2 padla až v nastaveném čase a zasloužil se o ni útočník Jean-David Beauguel.

První vážnou příležitost mladoboleslavských zastavil praporek pomezního, tudíž i kdyby Příkryl vstřelil gól, nebyl by uznán. Mladá Boleslav měla dobrý začátek zápasu a po osmi minutách šla také do vedení. Navratilec a veterán Marek Matějovský ze střední vzdálenosti napřáhl a Dostál poprvé inkasoval. Fastav mohl kontrovat prostřednictvím Beauguela, ten si však zblízka na Kamenára nepřišel a podobně dopadl ve své šanci i Železník. Sám zlínský útočník si pak v průběhu prvního poločasu přivodil nepříjemné zranění a před přestávkou musel přenechat své místo Tomáši Poznarovi.

Zlín po prvním poločase ztrácel, ovšem neskládal zbraně a snažil se vyrovnat. Dvě Jiráčkovy příležitosti k tomu nevedly a v 64. minutě přišla pro domácí obrovská komplikace. Mladá Boleslav si vytvořila sled šancí, jejichž součástí bylo břevno Hůlky a následná branka Nikolaje Komličenka. Hosté vedli na Letné 2:0 a byli na nejlepší cestě získat tři body.

Domácí se ale dokázali rychle otřepat a za čtyři minuty vstřelili důležitou kontaktní branku. Po centru Džafiče se hlavou prosadil Zoran Gajić a rázem bylo zase o co hrát.

Zlínu branka vlila do žil čerstvou krev a Boleslav se rázem ocitla pod velkým tlakem. Tlakem, kterému nakonec podlehla. Deset minut před koncem Róbert Matejov střelou k tyči srovnal na 2:2 a v nastavení bylo dílo dokonáno. Domácí dlouhý aut si našel Jeana-Davida Beauguela, který střelou pod břevno strhl vedení na stranu Fastavu. Naprosto zdecimovaná Mladá Boleslav už se na jakoukoliv odpověď nezmohla a ze Zlína i přes dvoubrankové vedení odjíždí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

FDF !

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín je naprosto potupí gólovou smrští 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Poznygól

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 v suchém triku.

Reagovat
eL

Byl Jakubov alespoň na lavičce???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele