základní část, 7. kolo
01.09.2018 17:00 CET
3 : 0
(3:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - 1. FK Příbram 3:0

Druhou porážku v řadě utržila Příbram. Ve Zlíně inkasovala třikrát během prvního poločasu a pak už nedokázala velkou ztrátu jakkoliv dohnat. Hvězdou zápasu byl útočník Jean David Beauguel, který rozvlnil příbramskou síť hned dvakrát. Skóre ovšem otevřel Tomáš Poznar.

Ševci vstoupili do zápasu aktivně a brzy se ujali vedení. Slabá Beauguelova střela ještě nebezpečí pro příbramskou branku tolik neznamenala, jako pokus Poznara o chvíli později. Útočník Ševců přehlavičkoval Švengera a Ševci vedli 1:0. Do půlhodiny už domácí vedli o dvě branky, když výborný průnik předvedl Matějov a jeho přihrávku uklidil do sítě až druhý v náběhu Jean David Beauguel. Do třetice pak mohl zvýšit Beauguel, což by znamenalo pro Příbram definitivní KO.

Středočeši se ale vůbec nepoučili a do poločasu skutečně inkasovali třetí gól. Bartošákův nákop sklepl Jiráček pro Jeana Davida Beauguela a ten nabídnutou možností opět nepohrdl. Příbram se v defenzívě úplně položila a domácí ještě klidně mohli navýšit.

Svěřenci Josefa Csaplára měli před sebou druhý poločas, aby pokud možno snížili vysokou ztrátu, jenže Zlín hrál v naprostém laufu a navíc měl nahráno. Příbramský brankář Švenger se nenudil ani po změně stran musel vytasit několik zákroků. Čtyři minuty před koncem se mohl dočkat alespoň kosmetické úpravy výsledky Matoušek, který v největší příbramské šanci těsně netrefil branku.

Skóre 3:0 pro Zlín už se do konce zápasu nezměnilo. Příbram tak po Liberci nezvládla ani další duel a v tabulce se propadne.Ševci si pochopitelně polepší.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře my.

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele