základní část, 16. kolo
23.11.2018 18:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Pomsta vykonána, Dukla jedinou brankou přemohla Teplice

Dukle se povedlo oplatit Teplicím nedávné vyřazení z poháru a minimálně na den se vyškrábala ze dna tabulky. O osudu zápasu rozhodl jedinou brankou Djuranović. Zápas ovlivnila dvě vyloučení hráčů hostů.

Pražané se opět museli obejít bez lídra obrany Ďurici, jehož zastoupil Raspopović. Místo vykartovaného Bezpalce dostal příležitost Bezdička. Hostům se vrátil levý obránce Krob, jenž navlékl kapitánskou pásku místo absentujícího Ljevakoviće. Střed zálohy vyztužil Soungole, na levém křídle operoval Luts a v útoku dostal šanci Jindráček místo Vaněčka.

Domácí začali velice aktivně. V sedmé minutě musel brankář hostů Diviš vyrazit Bezdičkovu střelu z úhlu. Za minutu si na Miloševićův přímý kop naběhl Ostojić a hlavou jen těsně netrefil zařízení. Hosté záhy kontrovali, když Trubač po přihrávce od Kroba trefil tyč. V 17. minutě se k přímému kopu Dukly těsně před pokutovým územím postavil Djuranović a povedenou technickou střelou k tyči poslal Pražany do vedení.

Následnou poklidnou pasáž přeťal šest minut před přestávkou Král, jenž mizernou malou domů namazal Djuranovićovi, který však pouze napálil vyběhnuvšího Diviše. Pět minut poté usměrnil Krobův centr do sítě Kučera alias TK27. Rozhodčí však branku neuznal kvůli ofsajdu Jindráčka, jenž byl v souboji s gólmanem domácích Radou.

Teplické plány na vyrovnání po změně stran hodně rychle pokazil Jindráček. Útočník Sklářů totiž v 50. minutě udeřil soupeře loktem do obličeje a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Ještě hůře bylo hostům o devatenáct minut později, kdy Jeřábek podkopl Tetoura. Za své počínání viděl od sudího po druhé žluté kartě také červenou, načež musely Teplice dohrávat jen v devíti hráčích.

Šest minut před koncem mohla Dukla ztvrdit vítězství, avšak Tetourovu hlavičku po centru od Podaného vytáhl Diviš nad břevno. V poslední minutě základní hrací doby vyzval střídající Schranz ke skórování Brandnera, kterého v tutovce vychytal opět výborný Diviš. Vyčerpaní hosté se již ale k žádné šanci k vyrovnání nedostali.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele