základní část, 14. kolo
03.11.2018 17:00 CET
2 : 6
(0:3)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - FK Jablonec 2:6

Tenisovým výsledkem skončil zápas mezi pražskou Duklou a hosty z Jablonce. Nezaujatý divák si určitě přišel na své, když viděl hned osm branek. Zajímavostí je, že o šest branek hostů se postaralo šest různých střelců.

Favorit z Jablonce začal aktivně. Hovorka ovšem svou hlavičkou mířil pouze do náruče brankáře Rady. V 9. minutě se už ale hosté radovali. Nedůrazu domácí obrany dokázal využít Masopust, jenž se snadno dostal k míči a chladnokrevným zakončením poslal Jablonec do vedení. Uběhlo sotva pět minut a bylo to už o dvě branky. Jovovič poslal míč Doležalovi, ten se zbavil Ďuricy a technickým zakončením překonal Radu.

Deset minut hrůzy pro domácích završil faul Součka na Lischku v pokutovém území Dukly. Trávník si s nařízenou penaltou poradil parádně a zvýšil na 3:0. Ve 22. minutě mohlo být pro domácí ještě hůře, tentokrát ale Doležal branku trefit nedokázal. Ten samý hráč neohrozil Radu ani o pár minut později, když hlavičkoval mimo tři tyče. Domácí se sice postupně snažili dostat do hry, Hrubého se jim ale pořádně zaměstnat nepodařilo. Naopak další branku hostů mohl po pěkné kličce přidat Jovovič, jeho následná střela se mu ovšem nevydařila podle jeho představ.

V 55. minutě se po pěkné kombinaci ocitl sám před prázdnou bránou Acosta, jenž nezaváhal a přidal čtvrtou branku hostí. Domácím se podobně pěknou brankou podařilo o pár minut později snížit, když se na malém vápně prosadil Djuranovič. Jablonec jako by obdržená branka rozzlobila a znovu přidal na obrátkách. S Jovovičovou střelou si ještě brankář Dukly poradil, v 65. minutě však Doležalovu hlavičku dokázal za Radova záda usměrnit Hovorka. Další branku Jablonce mohl po přihrávce Holeše přidat Chramosta, tentokrát byla ovšem proti branková konstrukce. Na 2:5 z pohledu domácích upravil skóre Podaný, na jehož ránu neměl Hrubý šanci reagovat. Definitivní tečku za zápasem připsal střídající Kratochvíl, když jeho střela ze střední vzdálenosti skončila za překvapeným Radou.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (1)

Přidat komentář
ondrasch77

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele