o udržení, 1. kolo
03.05.2019 18:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla neudržela vedení a nadále míří za sestupem

Podle svého trenéra již hráči Dukly odpískali zbytek sezóny, v malém pražském derby to tak ale nevypadlo. Po sedmdesáti minutách otevřel skóre Tetour, vedení domácích ovšem vydrželo jen patnáct minut, než srovnal Hůlka.

Do první šance se po pěti minutách dostal Holík, jehož pokus z pravé strany letěl těsně vedle vzdálenější tyče. Za Klokany se v obrovské příležitosti ocitl Puškáč, jenže v tutové šanci selhal a místo poloprázdné brány napálil jen nohy přesouvajícího se Rady.

Do akce se znovu dostal armádní klub, jmenovitě Hanousek, jehož prudký pokus zpoza vápna mířil nad břevno Fryštákovy brány. Podobně neúspěšně dopadl i po dvaceti minutách González. Krátce před dokončením první půlhodiny hry měli dvě příležitosti i hosté. Reiterův pokus musel blokovat Ostojić, Hůlkova hlavička zase letěla mimo prostor tří tyčí. Do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu.

Druhou půli odšpuntoval po deseti minutách Dostál, jenž si pumelicí na Radu nepřišel. Stejně kvalitní zákrok si na druhé straně hřiště připsal Fryšták proti Holendově ráně. Branka přišla až zhruba pětadvacet minut před koncem. Tetour si vyměnil míč s Hadaščokem, následně z hranice vápna vyslal obstřel na zadní tyč, na nějž byl Fryšták krátký. Domácí se tak dostali do vedení.

Klokani mohli srovnat brzy, na zadní tyči číhajícímu Jindřiškovi chybělo k trefě pár centimetrů. Co nezvládl on, to se povedlo Hůlkovi. Ten byl po Jusufově centru ve vápně zcela sám a fantasticky trefeným volejem prostřelil Radu mezi nohama. V samotném závěru ještě spálil tutovou šanci z úniku Záviška, a tudíž se oba celky rozešly smírně a drží pozice na opačných pólech skupiny o záchranu.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Opacne

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, překvapení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele