základní část, 3. kolo
06.08.2018 18:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Malé derby pro Bohemians, Dukla se stále trápí

Dukla ani ve třetím zápase v sezóně nevybojovala body a nadále zůstává ve spodních patrech tabulky. To Bohemians se po druhém vítězství posunuli do horní poloviny. Jedinou brankou rozhodl zápas Juliš, který se dočkal první branky za Klokany.

Na dosavadní nezdary zareagoval kouč domácích Drsek změnami v sestavě. Střed obrany vyztužil Bezpalec, zálohu posílil Bílovský a útok osvěžila nová dvojice Štursa se Schranzem. Klokanům chyběli v minulém kole vyloučení Fryšták se Šmídem. Do brány se tak postavil Valeš a šanci dostal také obránce Krch.

Na Dukle bylo vidět, že chce brzy skórovat. V 11. minutě se po Schranzově střele dostal k míči Štursa, ale po povedené kličce již neohrozil Valeše. Za šest minut se středem hřiště probíjel Tetour, balón se dostal ke Schranzovi, jehož pokus srazil na roh Bartek. Hned první akce Bohemians skončila brankou. Mašek pláchl po levé straně, přihrál před bránu Julišovi, který svým premiérovým zásahem v zelenobílém dresu poslal host do vedení.

Dvě minuty po klokaní radosti chtěl vyrovnat Štursa, avšak svoji hlavičku po Miloševićově centru nenasměroval mezi tři tyče. V nastavení vyzval Podaný ke skórování Schranze, útočník domácích ale napálil pouze brankovou konstrukci. Jedenáct minut po změně stran se ukázal nový muž v sestavě Bohemians Helal. Střelu bahrajnského fotbalisty na zadní tyč vyrazil brankář Rada konečky prstů.

V 59. minutě vyslal Holík kolmicí Štursu, který těsně minul svatyni, kterou hájil Valeš. Na druhé straně se za deset minut znovu blýskl Helal, který napodobil Holíka a vyzval spoluhráče Maška ke skórování, Rada ale včas vyběhl a šanci Klokanů zmařil.

Hosté si mohli výhru pojistit osm minut před koncem, Vodháněl však nedokázal zakončit akci Vaníčka. Za čtyři minuty se opět připomněl Vodháněl, ale ránu zpoza pokutového území poslal těsně vedle brány. V nastavení se při tlaku Dukly dostal k zakončení střídající Holenda, jeho zakončení přes hlavu však letělo nad břevno.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat
eL

1:2

Reagovat
eL

Takže Helal se ukázal v dobrém světle??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele