základní část, 18. kolo
07.12.2018 18:00 CET
1 : 2
(0:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Příbram zdolala Duklu a ukončila čekání na výhru

Po osmi zápasech a více než dvou měsících se podařilo Příbrami zvítězit. Do vedení šla sice na Julisce domácí Dukla, avšak hostům se dvěma brankami podařilo otočit stav utkání.

Do obranné řady domácích se po třízápasovém trestu vrátil stoper Ďurica, šanci dostal též záložník Breda. Distanc za červenou kartu vypršel též středopolařovi hostů Soldátovi, jehož v záložní řadě Středočechů doplnili též Mingazov s Keitou.

Jako první se o vstřelení gólu pokusil v deváté minutě Bílovský, když si udělal prostor na levé straně, jenže brankář Příbrami kočí neměl sebemenší problém se zneškodněním slabé střely. Následně se dohry dostali i hosté. Ve 34. minutě prodloužil Keita balón na Fantiše, jehož pokus mířící pod horní tyč na poslední chvíli odvrátil Podaný.

Čtyři minuty před přestávkou se domácí Djuranović uvolnil na pravé straně a jeho postup zastavil až Kočí svým zákrokem. Na druhé straně prosvištěl v poslední minutě prvního poločasu hřištěm Mingazov, jenže z velkého úhlu pouze napálil gólmana Dukly Radu.

Do vedení šli v 56. minutě domácí. Bezpalcovu přihrávku nešťastně prodloužil Antwi na Djuranoviće, který sice napoprvé trefil tyč, ale s dorážky již poslal míč do sítě. Antwi mohl svůj podíl na inkasované brance odčinit o dvanáct minut později, jeho střelu však zblokoval bránící hráč a následně lapil kulatý nesmysl Rada.

Ještě v téže minutě ale fauloval obránce Dukly Ostojić v pokutovém území protihráče a z následného pokutového kopu srovnal stav utkání Rezek. Za dalších osm minut navíc hosté dokonali obrat ve skóre. Tentokrát se již Antwi uvedl v pozitivním slova smysl, když založil útok na levé straně, přesným centrem našel Fantiše, který z těžkého úhlu vystřelil z první přesně k tyči, čímž zařídil hostům zisk tří bodů.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
ondrasch77

2:0

Reagovat
Hiko

1:2

Reagovat
eL

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele