základní část, 25. kolo
17.03.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians se s Opavou rozešli bez branek

Nepříliš atraktivní podívanou přineslo divákům důležité střetnutí 25. kola FORTUNA:LIGY. Domácí Klokani uhráli bod proti Opavě, které se tak nepovedlo zvítězit ani v šestém jarním zápase. Slezanům nepomohla ani deset minut dlouhá přesilovka po vyloučení Šmída.

V samotném úvodu zápasu to přitom vypadalo na zajímavou podívanou. Hned ve druhé minutě se pokoušel z dálky zaskočit gólmana Vaníček, na druhé straně musel o něco později Fryšták likvidovat hlavičku Schaffartzika z malého vápna.

Ve zbylém průběhu prvního poločasu hrozilo nebezpečí jen ze standardních situací. Nejprve se po faulu na Dostála ujal přímého kopu Vacek a jeho přízemní pokus na vzdálenější tyč skončil jen těsně vedle Fendrichovy brány.

Na opačné polovině hřiště se do nebezpečné příležitosti dostal Simerský, který po trestňáku patičkou z otočky mířil pouze nad břevno. V nastavení se k volnému kopu postavil ve žlutomodrém hrající Zavadil, jehož kroucená střela na bližší tyč letěla kousek od pravé tyče Fryštákovy brány.

I ve druhé půli se do první šance dostal Antonín Vaníček. Ten se po nepovedeném rohu ujal za vápnem míče a jeho tečovaná střela pořádně vystrašila Fendricha. Dlouho se poté nic nedělo, zajímavé akce přišly až v poslední dvacetiminutovce.

Během tří minut se dvakrát do zakončení dostal střídající Smola. Poprvé hlavičkoval mimo prostor tří tyčí, podruhé už byl o něco blíže, avšak stejně trefil jen boční síť. Nejblíže gólu byl domácí Koubek, jenž se dostal ke zblokované střele, ovšem na brankáře Opavy si nepřišel.

Nadále byl velmi viditelný Tomáš Smola, jenž se v úniku nechal zfaulovat Šmídem, načež sudí poslal domácího stopera do sprch. Ani to ale nic nezměnilo na konečném výsledku a Klokani se Slezany se rozešli smírně 0:0.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, o2tv.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
eL

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
eL

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele