základní část, 17. kolo
02.12.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians si v malém derby rozdělili body s Duklou

Malé pražské derby mezi Bohemians a Duklou skončilo po nezáživném průběhu bezbrankovou remízou. Až v závěru se především domácí několikrát pokusili o vstřelení branky, avšak neuspěli. Obě mužstva zůstávají v dolní polovině tabulky.

Do sestavy Klokanů se po delší době vrátil kapitán Jindřišek. Bartek se na levé straně stáhl ze záložní řady do obrany, čímž uvolnil místo pro Vodháněla. Na druhém kraji dostal šanci Záviška. Trenér hostů Skuhravý posadil na lavici náhradníků Bezdičku a do základní sestavy postavil Bezpalce.

Domácí chtěli od začátku ukázat, kdo je v Ďolíčku pánem. Po deseti minutách hry přihrál Vodháněl z levé strany na volného Filipa Haška, jenž ovšem slabě vystřelil přesně do míst, kde stál brankář Dukly Rada. O čtrnáct minut později na druhé straně hřiště poslal Podaný přesný pas na Djuranoviće, který z úhlu netrefil svatyni gólmana Bohemians Fryštáka.

V nastavení první půle ukázal střelecké schopnosti obránce Klokanů Dostál, který se postavil k rozehrávce přímého kopu a střelou mířící pod břevno zaměstnal Radu. Po změně stran sledovali diváci nudné utkání, což dokumentoval v 67. minutě Martin Hašek, jenž střelu z přímého kopu poslal až za stadion. Za další dvě minuty se po skrumáži před pokutovým územím Dukly dostal k míči znovu Martin Hašek, jenže opět pálil vysoko nad břevno.

Závěr zápasu však přece jen přinesl lepší úroveň hry, o což se starali zejména po výhře toužící hráči Bohemians. V 79. utekl obraně hostů neúnavný Martin Hašek, jenže si vylámal zuby na Radovi, který pokus záložníka klokanů vyrazil nohama. O čtyři minuty později napálil balón po Dostálově přímém kopu Vodháněl a zamířil jen těsně vedle tyče.

V 88. minutě vybojoval míč na polovině hřiště střídající Mašek, dostal se až k pokutovému území soupeře a pořádně zaměstnal Radu. Za minutu mohla nečekaně udeřit Dukla, když si Fryšták jen taktak poradil s pokusem Podaného. Oba týmy tak vyšly střelecky naprázdno.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
eL

Tady to musí být za 3 body. Tip 2:0

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele