o udržení, 2. kolo
11.05.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Záchrana zatím v nedohlednu. Bohemians remizovali se Slováckem

Souboj Bohemians se Slováckou skončil podobně jako před dvěma týdny remízou, tentokrát navíc dokonce bez branek. Utkání přitom bylo především v prvním poločase zajímavé na šance, žádná však neskončila v síti.

Do základní sestavy klokanů se vrátil Vaníček, jenž nahradil Reitera, který zamířil na lavici náhradníků. Hosté nastoupili ve stejné jedenáctce, která v minulém kole sestřelila Příbram. První střelecký pokus zaznamenal ve čtvrté minutě nový muž na hřišti. Vaníček potáhl míč po levé straně, odkud trochu zaskočil gólmana Trmala, jenž míč vyrazil jen před sebe. Za Slovácko odpověděl o tři minuty později Hološko, ani on však si však nepřišel na brankáře Pražanů a bývalého hráče Moravanů Fryštáka.

Vaníček si návrat do sestavy užíval a ve dvacáté minutě opět prověřil připravenost Trmala, ten tentokrát ukryl balón do náruče. Ve 34. minutě proskákala Dostálova tečovaná rána před Trmala, kde se ještě o teč pokoušel Záviška, avšak bezvýsledně. Za další dvě minuty podnikl Bartek průnik do pokutového území, kde byl sražen k zemi protihráči, ale sudí Houdek penaltu nenařídil, byť o ni usiloval téměř celý Ďolíček.

Domácí byli v první půli aktivnější. Branky se však nedočkali ani ve 43. minutě, kdy Záviška pálil po rychlém útoku těsně vedle tyče. Po změně stran tempo hry opadlo a po delším čase se do šancí dostávali také Moravané. Navrátil předvedl v 56. minutě podobnou akci jako Vaníček z úvodu duelu, jenže pravou nohou vysoko přestřelil Fryštákovu svatyni.

Mezitím se ve Vršovicích značně zhoršilo počasí, což mělo dopad na množství příležitostí na obou stranách, kterých vydatně ubylo. Dvacet minut před koncem zničehonic zahřmělo před bránou klokanů. Rána zpoza šestnáctky orazítkovala tyč, Navrátilova dorážka již skončila v síti, avšak kvůli evidentnímu ofsajdu gól neplatil. Bohemians v závěru ještě zahrozili hlavičkami Yusufa a Jindřiška, ovšem ani jedna z nich se neujala. Oba týmy se tak rozešly bez branek.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
kecipep

Domácí potřebují body více a předpokládám, že je bohužel i ukořistí. My si to ukopem na Dukle či ve dvou domácích zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
eL

To je bída...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele