základní část, 4. kolo
11.08.2018 17:00 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Příbram díky skvělému Matouškovi deklasovala Duklu

Milan Baroš sice Příbram v minulém kole zabrzdil, ale rozhodně ji zcela nezastavil. Fotbalisté v zelenočerných dresech se dnes dokonale omluvili fanouškům a po čtyřbrankovém koncertu zpráskali Duklu, která zůstává bez bodu. Hlavní hvězdou utkání byl záložník Matoušek, který byl hned u tří branek.

Trenér domácích Csaplár nebyl spokojený s výkonem svého mužstva před týdnem v Ostravě, přesto v sestavě udělal jen jednu změnu. Rezek se zatáhl do záložní řady a v útoku přenechal místo dalšímu zkušenému harcovníkovi Slepičkovi. Místo v základní jedenáctce Pražanů si vybojoval Brandner a do sestavy se také vrátil kapitán Hanousek.

A Brandner se za důvěru mohl kouči Drskovi odvděčit již ve druhé minutě, ale v jasné příležitosti trefil jen obránce soupeře. Další šanci Dukly si připsal za čtyři minuty Schranz, proti jehož střele z úhlu musel zasáhnout brankář Švenger. Povedený úvod hostů zakončila akce ze třinácté minuty. Míč propadl na pravou stranu k Brandnerovi, kterého vychytal opět pozorný Švenger.

Příbram se výrazně připomněla až po půlhodině, kdy rohový kop na přední tyči prodloužil Slepička a gólman hostí Rada měl co dělat, aby zamezil pumlíči v cestě do sítě. Ve 34. minutě se připomněl specialista na dalekonosné střely květ, jenž ke svému dalšímu pokusu natáhl těsně za pokutovým územím a pořádně protáhl Radu. Dvě minuty před přestávkou ještě zahrozil hostující Bílovský, jehož střela proletěla po zemi kolem tyče.

Po změně stran zprovoznili domácí gólostroj. K přívalu branek zavelel kapitán Skácel, který osm minut po přestávce na zadní tyči přesně zakončil Matouškovu akci. Za další dvě minuty sehráli domácí obdobnou akci, míč před branku opět servíroval Matoušek, jen jména střelců se proměnila. Celou akci totiž dokončil Slepička a poslal Příbram do dvoubrankového vedení.

Talent Matoušek se branky mohl dočkat v 68. minutě, ale jeho střelu skvěle vyrazil Rada. Záložník domácích si vše vynahradil o deset minut později, kdy sebral obraně Dukly míč a samostatný únik zakončil střelou pod břevno. Na konečných 4:0 upravil střídající Fantiš, který si na zadní tyč naběhl na další centr z pravé strany, tentokrát od Květa. Dukla tak po cestě zpět do Prahy bude mít nad čím přemýšlet. Především pravá polovina obrany dnes hned třikrát vyhořela.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
Theft90

3:1

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele