základní část, 17. kolo
02.12.2018 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Baník Ostrava 0:2

Vyrovnaný zápas mezi Příbramí a Baníkem Ostrava vyzněl lépe pro hosty. V prvním poločase se nejdříve prosadil Hrubý a v závěru zápasu přidal pojišťovací branku Stáňa, domácím se žádnou z jejich šancí proměnit nepodařilo.

Domácí vstoupili do zápasu lépe, na první vážnější příležitost si ovšem diváci museli počkat až do 22. minuty, když Voltr po Rezkově rohu mířil patičkou těsně vedle levé tyče. Přímý kop Květa už mířil mezi tři tyče, hosty ale od inkasované branky zachránil výborným zákrokem Laštůvka. Baník postupně vyrovnal a ve 27. minutě si vypracoval první šanci, Jirásek však v nadějné pozici promáchl.

Ke střele z velké dálky se odhodlal hostující Fleišman, ten ale přestřelil. Ve 39. minutě se Hrubý uvolnil v šestnáctce domácích a prudkou střelou na bližší tyč překonal překvapeného Kočího. Ostravu vstřelená branka povzbudila a v závěru první půle ještě pálil Stronati, jenomže příbramská defenzíva jeho střelu stačila zablokovat.

V úvodu druhého poločasu měl po přihrávce Antwiho na noze vyrovnání Rezek, z bezprostřední blízkosti ale nedokázal poslat mít do prázdné brány. Antwi vzápětí přichystal pro své spoluhráče další tutovku, tentokrát ovšem Fantiš přestřelil. V 56. minutě se v dobré příležitosti zjevil hostující J. Šašinka, tomu se však zakončení vůbec nepovedlo.

Domácí měli sice územní převahu, nicméně do dalších šancí se přes pevnou obranu Baníku nedokázali dostat. Naopak to byli hosté, kteří začali hrozit z protiútoků. Po jednom takovém se Fleišman z hranice vápna netrefil mezi tři tyče. V poslední minutě pláchl příbramské obraně Holzer, ten ještě Kočího nepřekonal, k míči se ovšem dostal Stáňa, jenž pečetil skóre na 2:0 z pohledu hostů.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 - Hrubý, Šašinka, Baroš.

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
FruFru

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele