základní část, 12. kolo
20.10.2018 17:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Teplice zabraly na hřišti Slovácka, které pokračuje v sérii špatných výsledků

Již sedm zápasů čeká Slovácko na bodový zisk. V souboji dvou trápících se celků podlehlo Teplicím, které o svém vítězství rozhodli již v první půli. Na zisku tří bodů pro hosty nic nezměnila ani červená karta pro obránce Čmovše.

Nový trenér Slovácka Vlachovský se odhodlal ke dvěma změnám v sestavě, když se na pozici levého beka vrátil Reinberk a na kraji zálohy našel své místo Petr. Také Skláři vyběhli na hřiště v pozměněném složení. Do základní jedenáctky se tentokrát dostali také Moulis, Trubač a Vaněček, který je nejlepším střelcem týmu.

Na první gól se v Uherském Hradišti čekalo jen něco málo přes čtyřicet sekund. Vaněček byl u centru z pravé strany dříve než brankář Slovácka Daněk a svůj návrat do sestavy okořenil úvodní brankou zápasu. Moravané mohli srovnat v páté minutě, kdy po Navrátilově centru střílel Petr, ale gólman hostů Daněk střelu vyrazil na rohový kop. V 19. minutě se do zakončení dostával Reinberk, na Diviše si však ani on nepřišel.

Ve 26. minutě měli domácí k dispozici přímý kop ze slušné pozice, avšak Janošek zakončil pouze nad břevno. O šest minut později se na druhé straně po Horově střele odrazil míč k volnému Krobovi, jenž na přední tyči nachytal Daňka a zvýšil náskok Teplic. Na konci poločasu dvakrát podržel Skláře Diviš, když nejprve vytěsnil pozdrav od Navrátila a poté zasáhl proti nebezpečné hlavičce od Kuchty.

Slovácko i po změně stran nesložilo zbraně. Čtyři minuty po přestávce se do šance tlačil střídající Rezek, kterého za cenu žluté karty fauloval Čmovš a jelikož obránce hostů viděl již v první půli jeden žlutý kartónek, musel předčasně do sprch. V 57. minutě se k hlavičce prodral Navrátil, jenže jeho slabý pokus Diviš bez potíží kryl. O dvě minuty později chtěl střelec druhé branky Teplic Krob překvapit Daňka střelou z ostrého úhlu, leč neúspěšně.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele