základní část, 23. kolo
02.03.2019 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Mladá Boleslav i v deseti vyválčila bod

Fotbalisté Mladé Boleslavi dokázali vybojovat v Uherském Hradišti v přímém souboji o osmé místo bod a zůstávají tak před svým konkurentem. Skóre otevřel krátce po půli domácí Zajíc, i přes Tatajevovo vyloučení ale dokázal srovnat Přikryl.

Hned po dvou minutách se musel Šeda poprvé činit. Juroška v nouzi napřáhl z dobrých třiceti metrů a jeho vysoký oblouček se snášel do brány, boleslavský brankář jej vytáhl na roh. Rušno před ním bylo i o pár minut později, když Janoškův roh nasměroval mezi tři tyče Daníček, Šeda však uspěl i tentokrát. A sám Janošek gólmana hostí prověřil po čtvrthodině, velké nebezpečí to ale nebylo.

Slovácko i nadále soupeře mačkalo a tlak vyvrcholil po čtvrtině zápasu, když Navrátila v obrovské šanci opět vychytal skvělý Šeda. Poté se už hra vyrovnala a ve zbytku poločasu si ani jeden tým nevytvořil větší příležitost.

Ihned po pauze ovšem bylo pro celek z města automobilky zle. Na Reinberkův povedený centr si na malém vápně naskočil Tomáš Zajíc a fantastickou hlavičkou usměrnil míč na zadní tyč, proti čemuž byl hostující brankář naprosto bezradný. Pro slováckého útočníka se jednalo o čtvrtou trefu v sezóně.

Posléze konečně začali trochu štípat i Weberovi svěřenci. Trmal měl potíže s vysokým centrem a míč se od něj odrazil pouze k Buchovi. Ten sice vyslal prudkou, avšak nepřesnou ránu a mladý gólman Slovácka tak mohl napravit své předchozí zaváhání.

Trmal se musel činit i po hodině hry, tentokráte nicméně neměl s Komličenkovou ránou veliké starosti. Chvíli nato se do šance znovu dostali i domácí, to když Navrátil napřáhl zpoza vápna a jeho pokus prosvištěl jen těsně vedle Šedovy pravé tyče. A tentýž hráč se objevil i v další šanci, která skončila ve stejném místě, pro změnu za přispění teče obránce.

To už byl na hřišti i hostující Tatajev, který ihned po vystřídání dostal první a po osmi minutách i druhou žlutou kartu poté, co zbytečně dohrál Daníčka. Tatajev jako by svým vyloučením nakopl spoluhráče a ti nedlouho po jeho červené srovnali. A stejně jako minulý týden byl hrdinou Přikryl, jenž se jako první dostal k míči za obranu a přízemní ranou překonal Trmala.

Mladoboleslavští tudíž v tabulce udrželi pozici v horní polovině, kdežto Slovácko se nechalo předskočit Olomoucí a je prozatím desáté s dvoubodovou ztrátou na dnešního protivníka.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
kecipep

Našláplý, dobře posílený soupeř. Doma ale musíme vyhrávat, 2:1

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
Jerry015

Slovácko jediné bez plichty, což určitě nepůjde do nekonečna. Ale tip bych dal 02. Slovácko má problémy s útokem a pokud Bolka bude hrát chytře, nehorzí jí výraznější nebezpečí. Kromě toho; nqa podzim Slovácko mělo celkem dobré výsledky až do potupného debaklu v derby. Možná teď výprask na Slávii hodí na kádr další deku.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele