základní část, 25. kolo
16.03.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nuda v Hradišti. Slovácko se s Jabloncem rozešlo smírně

Bezbrankovou remízou skončilo klání v Uherském Hradišti mezi Slováckem a Jabloncem. Obě mužstva toho směrem dopředu příliš nevymyslela a není tak divu, že diváci se gólu nedočkali. Moravané zůstávají v tabulce jedenácti, hosté si nadále drží čtvrtou příčku.

V dresu domácích se nemohl představit záložník Janošek, který viděl v minulém kole na hřišti Opavy červenou kartu. Místo něj se tak zpět do sestavy dostal Diviš, na pravém kraji obrany zase dostal šanci Šimko. Severočeši vyběhli na trávník ve stejném složení jako před týdnem doma proti Teplicím.

Jako první se je střeleckému pokusu odhodlal ve čtvrté minutě Acosta, jenže jeho pokus postrádal přesnost. Za dalších šest minut pálil z přímého kopu obdobně nepřesně Vatajelu. Rumunský křídelník měl dobrou možnost i o dvě minuty později, avšak po centru od Trávníka hlavičkoval přesně do náruče připraveného gólmana Moravanů Trmala.

V 26. minutě se Doležalovi povedlo dostat míč do brány soupeře, avšak sudí branku neuznal kvůli postavení útočníka Jablonce v ofsajdu. O jedenáct minut později zahrozilo vážně Slovácko. Zajíc si ale po povídce od Kalabišky posunul míč až příliš dopředu a v pádu trefil pouze vyběhnuvšího brankáře Hrubého. Za další tři minuty ještě prověřil strážce svatyně Severočechů Daníček.

Sedm minut po změně stran pálil hodně nepřesně z pravé strany Acosta. Stejný muž zkoušel štěstí i o dvanáct minut později, kdy vystřelil nad břevno. I další šanci si vypracovali hosté, když Holeš v 68. minutě centroval do vápna, kde operoval Doležal, míč však nakonec skončil těsně vedle tyče.

Domácí se v druhé půli netlačili příliš dopředu, přesto mohli nečekaně udeřit v 87. minutě. Na Navrátilův centr si naběhl Juroška, kterého ve stoprocentní šanci skvěle vychytal Hrubý. Víc zajímavých momentů už utkání nenabídlo, body se tak v Uherském Hradišti dělily.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
kecipep

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ondrasch77

1:2 s odřenejma ušima

Reagovat
oli9

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele