základní část, 30. kolo
27.04.2019 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Bohemians v Uherském Hradišti vedení neudrželi a remizovali

Dva celky v poměrně odlišném rozpoložení se střetly v rámci posledního kola základní části v Uherském Hradišti. Domácímu Slovácku se na jaře moc nedaří, hosté z Ďolíčku naopak zahájili stíhací jízdu za desítkou. Ani jeden z celků do ní však nepronikl a v nadstavbě se utkají znovu.

Poprvé zahrozili domácí po třech minutách, Franićův pokus musel likvidovat Fryšták. Míč si osahal na druhé straně i Trmal, a sice po střele Závišky. Bohemians měli více ze hry i nadále. Blízko trefě měl už Jindřišek, síť nakonec rozvlnil až David Bartek. Ten si počkal na centr po parádní individuální akci Závišky a technicky překonal Trmala.

Brzy lovil míč ze sítě i gólman hostí, to když Franić hlavičkoval po Janoškově centru. Rozhodčí však naznali, že obránce Slovácka se nacházel v ofsajdu a gól byl zneplatněn. Před poločasem ještě pálil z výhodné pozice Kalabiška, ovšem Fryšták si s jeho slabým pokusem poradil.

Gólman Klokanů se předvedl i po přestávce proti Reinberkově hlavičce, bez práce nezůstal ani Trmal, jenž se pro změnu vytáhl na Puškáče. Asi pětadvacet minut před koncem už byl na ukazateli skóre nerozhodný stav. Havlík vysunul Hološka, který zase předal míč Zajícovi. Ten si poradil s Bartekem a s přispěním tyče překonal Fryštáka. 1:1.

V závěru vystrčili růžky zase Pražané. Nejprve skončila Hůlkova hlavička po Dostálově rohu na břevně, následně zahrozil dvakrát Jusuf, avšak oba jeho pokusy zneškodnil Trmal. Oba soupeři tak zůstávají těsně za hranicí prostřední skupiny na jedenáctém a dvanáctém místě s totožným bodovým ziskem.

Autor: Martin Vejdělek / isport.cz, o2tv.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
eL

1:2

Reagovat
kecipep

2:1

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele