5. kolo
26.08.2017 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Sparta Praha 2:0

Pamatujete na Spartu ze začátku sezony? Jestli ne, tak zápas s Brnem jí připomenul. Sparta na půdě posledního týmu nepředvedla ale vůbec nic a po zásluze prohrála 0:2. Zbrojovce stačila jen bojovnost a pár střeleckých příležitostí a nerozhodilo ji ani vyloučení Vráštila.

Utkání v Brně nemělo nijak závratné tempo. Zbrojovka dala od úvodní minuty najevo, že bude hrát defenzivněji a spoléhat na rychlé brejky. Na druhou stranu Sparta v rozehrávce nikam nespěchala a světe div se, za celý zápas si vytvořila jednu jedinou gólovku! Ano, je to tak. Sparta si proti týmu, který dosud získal jen jeden bod, nevytvořila prakticky nic. A nepomohlo jí ani vyloučení Vráštila.

První poločas byl tedy jen o jedné povedené akci, kterou měla na svědomí Zbrojovka. Ve 23. minutě odcentroval Pilík a zprvu se zdálo, že se hlavou prosadil Jan Polák, kdežto vlastní gól si vstřelil Šural! Za dalších pět minut měl na kopačce druhý gól Přichystal, když dokázal přetlačit hostující obranu ale Spartu zachránil výtečným zákrokem Koubek. Sparta měla jen jednu příležitost, ale Ben Chaim netrefil branku a to bylo z prvního poločasu vše.

Po změně stran byl obraz hry stejný, Sparta byla směrem dopředu nulová a mnohem nebezpečnější byla Zbrojovka. Lutonský byl v další stoprocentní šanci a nakonec ho to nemuselo mrzet, protože po dalším centru Pilíka se zjevil za obranou Vráštil a střelou doprostřed překonal Koubka.

Dvougólové manko už znamenalo pro letenské vážný problém, ale ti dál vůbec nespěchali a platilo to i po vyloučení Vráštila v 67. minutě. Sparta měla velmi málo šancí. Vůbec první opravdu velkou měl hlavičkující Janko až v 81. minutě, ale Melichárek byl na přední tyči včas. Minutu před koncem pak napřáhl Ben Chaim, ale to už bylo jasné, že Brno vyhraje. Sparta podala doslova příšerný výkon a musí se nad sebou zamyslet.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparticka si konecne zastrili!

Brno rozdrti 2:0

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi to tipl správně

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Brno taky zabere jako Bolka proti Slavii proste Brno musi zabrat jako Jihlava zabrala proti nasemu klubu a se stestim velkym to otocili 1:2 ae Sparta stesti takovy nebude mit 2:0

Reagovat
vanGomm

Musí se akorát umřít A pokud jde o zápas Jihlava-Plzeň,tak tam to o žádném štěstí nebylo.Tam to Plzeň otočila pouze za přispění rozhodčích.

Reagovat
patrikhm

Nebýt vlastní hrubé chyby, tak ani Jihlava nevstřelila branku, ty chytráku

Reagovat
vanGomm

Chyby k fotbalu patří.Jinak by totiž vlastně každý zápas skončil 0:0 Jenže Plzeň nedala vítězný gol po chybě Jihlavy,ale po chybě rozhodčího a v tom je dost podstatný rozdíl.

Reagovat
patrikhm

Dokud ve fotbale neplatí videorozhodčí jako v hokeji, tak s tím nic nenaděláš.

Reagovat
vanGomm

Nabízí se otázka,jastli ty chyby rozhodčí a ted nemám na mysli pouze zápas Jihlava-Plzeň dělají neúmyslně,nebo úmyslně.Tá druhá varianta je samozřejmě mnohem horší.Třetí varianta podle mého názoru neexistuje.Bud je rozhodčí špatný,nebo naopak chytrý.Video je už nutnost,ale pánové co o tom můžou rozhodnou se tomu nějak podezřele brání.Přitom oni určitě veškerou techniku využívají.Nechce se mě věřit,že nemají auta,telefony atd.atd.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

Tady těžko říct... Sparta se mírně zvedá, nicméně Brnu určitě motivace proti Spartě chybět nebude a hecne se, navíc je už pryč Habanec a Dostálek to možná postaví trochu jinak... Vychází mi z toho plichta s gólama, něco jako 2:2

Reagovat
langosh

0:3 odchod Habance nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

No ty koky :D

Reagovat
smazaný uživatel

Že se Brno chytne zrovna na Spartě bych teda nečekal Pokud teda rozhodčí nebude nastavovat tak dlouho, dokud Sparta nedá 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Problém Sparty je ten, že tam nejsou žádní Sparťani. Co to je za výkony? Bez srdce, bez emocí, bez snahy. Každej kouká na druhýho a čekají, co kdo vymyslí a asi si myslí, že to prostě v český lize půjde samo od sebe. Kde jsou nějací srdcaři. Pokuty za ty výkony!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně sem si řikal to samý...Neni tam to srdíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna prace

Reagovat
DonPoky

Vyhoďte trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Proooč???? Udržet na desetiletí

Reagovat
smazaný uživatel

Göod job....

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Tak to už není z pohledu Sparty žádná legrace

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to komentovat ani nejde..

https://www.youtube.com/watch?v=WOvJcl6dh2Y

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by ve středu zálohy pomohli hráči jako Hušbauer nebo Matějovský

Reagovat
Sw!fty

Ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele