20. kolo
10.03.2018 15:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav 0:3

Mladé Boleslavi se povedlo utkání rozhodnout již v prvním poločase a ve druhém už pouze zápas kontrolovala. Hrdinou zápasu byl Jiří Valenta, dvě branky dal a na jednu přihrál.

Hosté vstoupili do utkání na jedničku. Hned v první minutě pronikl do vápna Konaté, jeho přihrávku odvrátil Kijanskas pouze k Jiřímu Valentovi a ten z první nekompromisní ránou otevřel skóre. Po čtvrthodině poprvé zahrozila také Zbrojovka. Po Sukupově centru hlavičkoval Krejčí nad. V 18. minutě centroval Křapka z levé strany přesně na Konatého, tomu se podařilo posunout na Valentu, který se znovu nemýlil a zvýšil skóre na 2:0 pro hosty.

Na druhé straně zkoušel zahrozit Juhar, střela z rohu vápna byla ale pouze propagační. Boleslav byla nadále aktivní a po Valentově centru hlavičkoval Křapka, Melichárek byl však dobře postavený. V 29. minutě se aktivní Valenta napřáhl z velké dálky a Melichárek s vypětím všech sil vyrazil na roh. Ten rozehrál Valenta a po narážečce s Hubínkem poslal do vápna krásný centr na Pauscheka, který hlavičkoval přesně a poslal hosty do tříbrankového vedení. Zbrojovka byla nadále dopředu bezzubá a kromě nevýrazné střely Sukupa nic nepředvedla.

Zbrojovka vstoupila do druhého poločasu aktivně. Hned v úvodu měl po Juharově přihrávce dobrou příležitost Bazeljuk, ten se s míčem dobře otočil, ale pak jeho střelu Šusnjar dostatečně zpomalil tak, že Poláček už neměl problém míč zkrotit. V 53. minutě se po centru Acosty do hlavičky položil Škoda, mířil však mimo tři tyče. Zatímco Boleslav se ve druhém poločase už vůbec nikam nehnala, tak Brno se nadále snažilo vstřelit alespoň čestný úspěch. V 72. minutě Acosta po individuální akci pálil hodně nepřesně. Podobně neúspěšný byl i Bazeljukm, a diváci tak již další branku neviděli.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele