3. kolo
12.08.2017 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905 0:0

Na vítězství dál čeká Zbrojovka Brno, která remizovala s Bohemians 1905 0:0. Navzdory bezgólovému výsledku šance byly, hosté neproměnili v začátku zápasu pokutový kop a rána brněnského Kratochvíla se rozbila o břevno!

Zbrojovka se po velmi špatném začátku připravovala na Klokany především z psychického hlediska, nicméně dle úvodu zápasu se to nejspíše minulo účinkem. Už po dvanácti minutách fauloval Kijanskas Kabajeva a sudí nemilosrdně odpískal pokutový kop! Jenomže Jan Kuchta na skvělého Melichárka nevyzrál, Klokani neproměnili penaltu a při Zbrojovce stáli všichni svatí. Až právě neproměněný pokutový kop Zbrojovku nakopl a k vidění byly zejména její šance. Nejblíže byl gólu Koné, ale Fryšták jeho hlavičku zpacifikoval. Stejný hráč se pokoušel pět minut před koncem o akrobatické zakončení, místo balónu ale trefil protihráče.

Začátek druhého poločasu patřil spíše Klokanům, žádná velká šance ale k vidění nebyla. Až v 56.minutě zakončoval Pilík a svůj um musel opět předvést Fryšták a Fortes prozměnu pálil nad. Skóre se neměnilo ani v 64.minutě, po jedné z největších příležitostí orazítkoval břevno Kratochvíl! Stejný hráč vzápětí pálil ještě jednou a opět mnoho nescházelo. Domácí v závěru Boehmku pořádně zatlačili, ovšem diváci nakonec stejně ostrouhali. Branka totiž za devadesát minut nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
eL

cítím šanci na tři body

1:2

Reagovat
patrikhm

Pro nás ale

Reagovat
eL

padáka vám rozhodně nepřeju, ale nám už vůbec

Reagovat
patrikhm

To sice ne, ale Bohemka je adept na sestup. A jelikož se nováčci zapsali dobře, začíná se mi rýsovat dvojice do druhé ligy.. Bohemka a Jihlava.. Nahradí je Opava a Hradec..

Brno má kvalitní tým, ale trenér se tam bohužel už přes 30 zápasů neprobudil.. Nevěřím ani, že by padla aktuálně poslední Dukla.. Ale je to jen můj pohled..

Reagovat
didosh

Kvalitní tým?

Reagovat
patrikhm

I pod tím Kotalem ten týmový guláš v Brně vypadal podobně, ale na rozdíl od Habance, měl Kotal kvalitu..a sbíral body!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

1:1 Brno je sice v prdeli, ale Klokan tam nevyhraje...

Reagovat
patrikhm

To jo, ale začínám mít pocit, že hlavní problém je Habanec.. Ze Slovácka vypadnul a tým se zvedá, porazil 5:2 ty ostravské chuje. Brno opustil zkušený Kotal, týmu se dařilo, dokud se neobjevil Habanec..

Reagovat
ondrasch77

Slovácko se nezvedá, povedl se jim zápas proti Baníku (který po výhře v Brně a plichtě proti Slavii asi lítal trochu v oblacích). Viděl jsem Slovácko hrát v 1. kole proti nám...., v 1. poločase se proti nám (vyjma gólu v 1. minutě) vůbec nechytali, druhý poločas srovnali, ale celkově nic moc... Habanec to v Brně rozesral už loni, když vyřadil Koště a další hráče... a celkově je to taková bramboračka, podle mě v Brně nejsou ani prachy a tak to tam zkouší nejrůznější zoufalci, kteří by si jinde ani nekopli... Nevím, Brno je podle mě největší adept na 2. ligu a nepomůže tomu ani obměna Habance...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho uz chco porazit,kdyz remizujo s takovema kasparama...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm super, říkal jsem si, že na začátek máme celkem snadnej los a zvedneme si sebevědomí proti rozjetý Olomouci, se Spartou a Bolkou nám taky moc nevěřím, i když se trápí stejně. Bojím se, aby Brno nespadlo spolu s Jihlavou

Reagovat
patrikhm

Brno nespadne, pokud zavčasu zareaguje na situaci a odvolá toho nýmanda Habance!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele